fbpx

#ClujBlogMeet, ediția 2015

Nu știu voi cum sunteți, dar mie mi s-a făcut dor de voi, de oamenii de online ai Cluj. A trecut ceva vreme de la ultimul blogg/tweet meet, cred că ar fi momentul să ne revedem.

În data de 20 iunie 2015 are loc Cluj Never Sleeps, un eveniment care activează întregul oraș Cluj-Napoca. Cred că este o oczie excelentă să ne reactivăm și noi, să ne (re)vedem, să discutăm cum ne putem implica (în proiecte viitoare legate de oraș și nu numai), să cunoaștem noii bloggeri și să oferim cititorilor noștri ocazia să ne cunoască.

Totodată se dorește și actualizarea Panoul Bloggerilor Clujeni v2.0, panou care a fost pus în primăria din Cluj la inițativa lui Radu… în 2011. Cred că e timpul pentru un update al lui, mai jos aveți formularul pe care-l completați în câteva secunde, îl găsiți și aici sau puteți folosi codul embed pe blogurile voastre.

Sâmbătă (20 iunie, ora 19.00) ne dăm întâlnire la noul Orange Shop (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 23-25).

Locurile sunt limitate, avem doar 40 de locuri disponibile, astfel că participarea la eveniment necesită înscrierea și confirmarea prezenței. Cei care doresc să participe la eveniment pot cere mai multe detalii la psaico@psaico.info.

clujblofmeet-20iun

Mulțumim Orange pentru găzduire!


5 comments
  1. Pingback: Gicoveanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

”Nu Mă Uita” expusă la Muzeul Satului din Cluj

Next Post

Matematica, dragostea mea… a ei!

Related Posts