fbpx

Sunt printre noi …

Daca ma enereveaza ceva la un om, poate e spus mult om, e :

IPOCRÍT s., adj. 1. s. fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean, (livr.) fariseu, (reg.) proclet, (înv.) telpiz, (fig.) iezuit, tartuf, trombonist. (Mare ~ mai e și ăsta!) 2. adj. duplicitar, fals, fariseic, fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean, (livr.) machiavelic, (rar) machiavelistic, (reg.) proclet, (înv.) fățărit, telpiz, (fig.) iezuit, iezuitic, (pop. fig.) pestriț, (înv. fig.) calp, zugrăvit. (O comportare ~ă.) [via]

ciocan si nicovala Am un prieten, ma rog am avut, ca s-au racit de mult relatiile dintre noi, care mi-a dat dovada in ultima perioada ca nu intruneste conditiile pentru a putea face parte din regnul oameniilor, care m-a pus pe ganduri, si am ajuns la concluzia ca e o minune ca neuronu’lui ii poate da comanda la inima ca sa pompeze sange prin oranism… la ce faza a facut (si cred ca o sa faca in continuare), ma mir ca ii functioneaza organismul.

Gestionarea nervilor mei a avut un esec total zilele astea intr-o discutie (ma rog, numai discutie nu a fost), ceea ce nu imi convine, pentru ca, de la munte fiind, am o anumita gandire … cateva regului dupa care ma conduc…. si una din ele e:

Cu omul beat, si/sau omu’prost sa nu te pui!

… beat nu era … DAR am gresit!, m-am pus cu el,,,, NU E BINE! … pentru ca oricum nu rezolv nimic … e ca si cum as vorbi cu morile de vant … eu spun ca afara ploua, si el imi spune ca e noapte …. Daca ma scoate ceva din sarite, e sa nu pot avea o discutie civilizata, bazata pe argumente cu cineva … ma scoate din sarite sa vorbesc la modul general, fara nici o baza, asa… cu supozitii, si cu “daca" si cu “parca””

Voi aveti astfel de cunostiinte? Si daca da … Cum ii gestionati?


10 comments
  1. Poi dom’le este o metoda foarte buna sa lansezi afirmatii nefondate, sa-ti faci o idee cine/cum le proceseaza, poti sa iti faci o idee destul de buna despre om. Deh’ daca te intereseaza omu binenteles, daca nu te intereseaza pauza frate … mai sunt oameni
    .-= Rasta Man´s last blog ..Gata cautarea =-.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Alexandru George Stefanescu – Fotograf

Next Post

You have been Hacked…

Related Posts