fbpx

You have been Hacked…

Am fost “vizitat” si eu de doua ori de acesti amici (ma rog, nu eu ci blogul meu), prima data a fost un francez, si nu a facut mare lucru, mi-a schimbat prima pagina, a bagat o poza, si in plus mi-a schimbat datele de autentificare de pe administrator (a schimbat inclusiv adresa de mail … era ceva adresa de yahooo Franta)

hackedbyredscammersal doilea atac, a fost acum cateva saptamani … atunci nu am avut nimic schimbat, ma rog mai putin parola de administrator. Acum, sincer sa fiu … nu ii prea inteleg pe astia care, din plictiseala sau mai stiu eu ce motiv, sparg un server ca al meu … adica il inteleg pe profesorul meu de informatica din liceu, care a facut ceva smenuri la o banca… facuse ceva programel, care fura a 7-a zecimala de la rotunjiri si ii baga banii in contul bunicii lui … ok, asta inteleg omul a facut bani … binenteles ca ceva nu a mers bine, si a fost prins dupa 3 luni… intr-o zi a fost o tranzactie foarte mare in contul respectiv… doar ca dupa 1 luna de detentie, a venit ceva reprezentanti de la o companie din state si au facut formele legale pentru a se angaja la ei…. DA, asta o inteleg …. dar putanii astia mici….

Ce reactie aveti, in momentul in care va deschideti in browser-ul preferat, home page-ul si va apare pe ecran, NU pagina bine cunoscuta, ci o imagine cu textul: Hacked by…


13 comments
 1. nu cred ca am fost inteles bine… nu ati prins ca o pagina web, pe care voi o cititi, sa fie hacuita? … eu am prins inclusiv pe ziare … anul trecut site-ul ratuc a fost hacuit … scrie ceva de genul: Bilet gratuit pentru pensionari pana in Rai / Iad … loc asigurat!

 2. Pana in momentul de fata nu am avut probleme cu hackerii, probabil nu au gasit ceva interesant la blogul meu. In schimb, am prins ziare si chiar site-uri de primarii hackuite. Ma rog, cand te lauzi ca ai un site de primarie de 120.000E si in 2 minute baietii de hackuiesc.. 🙂
  .-= SuZy´s last blog ..Ce masina ti se potriveste? =-.

 3. Cand ti-a “spart” blogul probabil erai vulnerabil dintr-un anumit punct de vedere…ar trebui sa cauti cateva modalitati de protectie.
  Si ai mare grija la cookie stealer si la keylogger.Sunt liliputani din astia care se plictisesc si se ocupa cu asa ceva.
  Incearca cateva masuri de protectie si nu mai ai treaba.
  .-= Kalin´s last blog ..O femeie îi dă maxim soțului ei afemeiat =-.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sunt printre noi …

Next Post

Ana A. (aka Ayanna) – scriitoare

Related Posts