fbpx

Totul e in regula?

Am fost ieri, in timpul orelor de program, la un supermarket, nu-i dam nume ca sa nu facem reclama gratuita, nu sa-mi cumpar mititei din parcare (care intr-o vreme erau buni) ci sa-mi cumpar ceva de mancare… Usor.

Imi termin de facut cumparaturile si la casa, dupa ce platesc, chiar inainte de a-mi primi restul impreuna cu bonul fiscal, vanzatoarea, o tanara domnisoara, nu cred ca avea mai mult de 20 de ani, ma abordeaza direct:

– Totu-n regula?

Eu, un sensibil, ma uit in spate, vad ca am o coada formata de vreo 5-7 oameni trecuti de a 2-a tinerete, ii spun tinerei vanzatoare de faptul ca sunt extrem, extrem de fericit pentru ca Nicolae Szoboszlay a fost facut cetatean de onoare a judetului Cluj, i-am spus de dezamagirea pe care o am referitor la line-up de la Peninsula din acest an, i-am spus de oboseala pe care o am acumulata in fizic si pe care nu mi-o pot explica, i-am spus de metoda prin care am scapat de insomnie.

La un moment dat aud vociferari in spatele meu, ma uit si vad ca deja erau undeva la 10-12 oameni, trecuti de a 2-a tinerete, care asteptau la rand… I-am spus si de faptul ca nu-i inteleg unde se grabesc asa, i-am spus ca la noi la Baia de Aries, daca mergi la cumparaturi si nu stai de vorba cu vanzatorea esti considerat arogant si cu nasul pe sus!

Mi-am expus trairile interioare, sentimentele care ma macina direct pe banda de la casa de marcat!

– Eu ma referam la magazin, la cumparaturi… Totul e in regula? Cu magazinul, cumparaturile?

In momentul acela am simtit cum intinde mana peste banda, cuprinde TOT ce am pus eu pe ea si cu o miscare ampla le da jos si le calca in picioare!

CRUSHED

Nici vanzatorii nu mai sunt ce-au fost!


4 comments
  1. Hmm… acelasi subiect l-am vazut la Hossu. Cine pe cine a “copiat” ? Sau o fi reclama? Ca seriosi sa fim, chiar daca nu ai dat nume, titlul m-a dus cu gandul direct la acele domnisoare 😀

  2. Geniala manevra…si pe mine ma agaseaza vanzatoarele din supermarket-uri cu intrebarea asta…si nu stiu ce sa le spun…ca sunt “statut” de ceva timp…si ca as avea nevoie de ajutor?…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

A venit!

Next Post

Am avut parte de o seara Magica, in Le General

Related Posts