"E" for Entertainment.
Home » Misiunea TEDxCluj continuă!

Misiunea TEDxCluj continuă!

TEDxCluj 2018 – Connecting the Dots a trecut și organizatorii au început, cu multă energie, lucrul pentru TEDxCluj 2019. Tema ediției din 2019 este stabilită așa că stai cu ochii pe pagina TEDxCluj pentru a nu pierde momentul în care se va anunța public.

Între timp suntem bucuroși de aftermovie-ul ediției din acest an:

Pentru a nu ne pierde energia, organizatorii TEDxCluj oferă comunității oportunitatea și contextul de a dezbate ideile care merită răspândite, în perioada dintre evenimentele anuale, organizează lunar evenimente de tip Salon la care suntem toți invitați să participăm. Următorul TEDxClujSalon va avea loc în 17 aprilie 2018, la ClujHub și are tema “E” for Entertainment.

 "E" for Entertainment.

Evenimentele de tip Salon constau în proiectarea celor mai interesante TEDtalk-uri, selectate în concordanță cu tema lunară. Conform licenței TEDxClujSalon, în cadrul acestor evenimente NU vor exista speakeri live însă ai posibilitatea de a-ți lua doza de inspirație și de a te conecta cu membrii comunității TEDxCluj. Mai multe detalii despre evenimentele de tip Salon găsești pe site-ul TED.


comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.