Home » Sper sa moara toti!

Sper sa moara toti!

Azi dimineata, in timp ce-mi savuram cafeaua alaturi de minunata mea buburuza, aud la radio ceva stire cu Lucescu… legata de accidentul lui. Auzisem doar ca Lucescu a declarat pentru nu stiu’ ce ziar ca vatmanu’ a vrut sa-i dea o lectie.

Bai, deci ma nenorocesc astia!

accident pasteurSper sa moara toti ma! TOTI! Nu ma refer la Mircea Lucescu antrenoru’, nu ma refer nici la Mircea Lucescu omul… nu, ma refer la Mircea Lucescu soferul, care constient fiind ca nu a procedat corect, tot mai are ceva de comentat!

Da, sper sa moara toti soferii care se bazeaza pe faptul ca celalat o sa incetineasca!

Ii stiti pe aia?

Aia ce intra in intersectie chiar daca nu au prioritate, cu toate ca te vad ca te indrepti si tu spre aceiasi intersectie… dar, cu toate acestea ei intra, si te fac pe tine sa opresti. Tot aia taie si curbele si tu esti obligat sa pui frana.

Contrar declaratiilor, date de unii, nu ma deranjeaza ca sunt soferi de jipane, nu ma deranjeaza nici soferi de BMW-uri, nici macar soferii cu numere de Salaj nu ma deranjeaza, in schimb, aroganta lor ma scoate din sarite. Iar cand aceasta aroganta, e combinata cu permisul de conducere dobandit la Arges, atunci incep sa nutresc sentimente, mai putin ortodoxe!

Prin urmare: muriti ma! Muriti toti!


comments

4 comentarii la „Sper sa moara toti!”

  1. aia de SJ de ce te-ar deranja, ca aia si daca au prioritatea, prioritatilor si drumu’ liber ca pasarea cerului nu-ti intra in intersectii decat la al doilea claxon :)).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.