fbpx

Am fost blogger… la schimb

Dupa cum bine stiti, saptamana trecut am fost la Timisoara… asa s-au gandit cei de la tvdece si nebuloasa, sa ma scoata din zona mea de confort si sa ma puna la munca in compania Siemens… sa schimb putin decorul muncii mele.

Nu am de gand sa va spun acum despre linia de productia de la Continental, nu am sa va povestesc nici despre sistemul de reglare a temperaturii din hotelul NH, nu am sa va spun nici macar despre toata aparatura Siemens pe care clinica Neuromed o detine (cu toate, ca la cate am vazut, cei de la Discovery ar putea sa mearga in Timisoara si sa faca cateva emisiuni din seria how it’s made)… nu, in schimb am sa ma concentrez pe oameni!

Am spus, si in continuare sustin, ca in spatele companiilor sunt oameni! Sincer, sunt convins ca succesul oricarei companii se datoreaza in primul rand angajatiilor si a devotamentului acestora pentru munca depusa, iar cei pe care eu i-am intalnit nu au facut altceva decat sa imi intareasca aceasta credinta.

Adica linia aia de productie de la Automotive Timisoara nu s-a proiectat singura si nici nu se “intretine” singura, RMN-ul ala nu se  “opereaza” singur…

Oamenii din spatele “butonului” spun totul despre butonul pe care il manuiesc!

Una peste alta, am petrecut cateva zile minunate in Timisoara, alaturi de prieteni, am cunoscut niste super oameni, am aflat lucruri noi, si pentru asta nu pot, decat sa multumesc promotorilor prioectului Bloggeri la schimb care este un eveniment Siemens, sustinut de: Best Western Plus Fusion HotelAutonom rent a carPizza HutCompania de onlineRestaurant Belvedere si Porsche Timisoara.


5 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cristian Gog la romanii au talent!

Next Post

Sper sa moara toti!

Related Posts