fbpx
apa plata cu lamaie

Bei suficientă apă?

Nu știu dacă știți, dar hidratarea este una din problemele secolului. Cu toate că în lumea civilizată nu se mai pune problema lipsa apei potabile, din ce în ce mai mulți oameni nu beau suficientă apă… printre ei numărându-mă și eu.

Fără doar și poate sunt unul din oamenii care în momentul în care ajung seara acasă, înainte să mă pun în pat, îmi dau seama că nu am băut apă TOATĂ ziua. Pe cuvânt de cercetaș că nu o dată mi s-a întâmplat să beau seara apa ca o vită (fără să jignesc vaca), din cauză ca nu mă hidratasem toată ziua.

Mai mult decât atât, pe lângă că nu beam/beau apă, mai și consum cafea cu găleata. Cumva, nu mă mir de durerile de cap pe care le aveam. Spun că le aveam, pentru că de când Adriana mi-a atras atenția asupra unui lucru, am început să beau mult mai multă apă.

Și, pentru că așa îmi place mie, să nu țin pentru mine chestiile bune, am să vă spun și vouă ce am realizat și eu, după ce mi-a fost atrasă atenția.

Dacă îți faci apă de pe fructe* și o pui în cantă, o să bei mult mai multă apă.

Eu îmi fac apă cu ghimbir, am eu o afinitate pentru ghimbir. Pur și simplu îmi răzălesc niște ghimbir și-l pun peste apa din cantă. Beau cel puțin o cantă de 2L pe zi, cel puțin! Când am mult de mers prin oraș sau cu mașina, îmi pun apa de pe fructe în sticle de 0,5L. Nu beau la fel de multă, dar beau.

Testați și spuneți-mi dacă funcționează la fel de bine.

*Apa de pe fructe e un fel de limonadă, dar fără zahăr și doar cu o urmă de gust din fructul/fructele (nu e obligatoriu să fie (doar) fructe, poți să pui frunze de mentă spre exemplu sau chiar legume) pe care le-ai folosit…


3 comments
  1. Daaaaaa!!! Si daca mai adaugi la apa cu ghimbir si cateva felii de lamaie…Sau de mar….sau de castravete…Devine ELIXIR !!!Dovada??? EU !!! 😉 <3XOXO

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #002

Next Post

De ce eu? – filmul.

Related Posts

Cadoul perfect

In febra pregatirilor de revelion, undeva in jurul orelor 21, Cristian Gog imi propune sa facem “un trip” pana la el acasa ca o uitat activity… fara doar si poate, ne urcam in masina si pornim, in tromba (ca doar sus numitul conduce un BMW) spre minunata metropola Floresti.
citește mai mult