fbpx

Halatu’ alb!

Nu ala de doctor sau ala de pacient… sau ala de farmacist, veterniar, ori mai stiu eu ce angajat de la CAP-ul privat. Nu! Nu de ala vorbesc. Vorbesc de halatu ala alb, care il primesti la hotelu’ de 4-5 stele.

Il stiti pe ala?

De cate ori mergeam la ceva SPA si vedeam pe cate unu ca se plimba cu halatu’ ala alb pe el, incaltat cu slapii aia albi in picioare si cu prosopu’ ala alb la gat, imi ziceam in mintea mea: da-te ba de arogant! Cum imi vii tu cu  halatu’ ala alb pe tine, incaltat cu slapii aia albi in picioare si cu prosopu’ ala alb la gat!

Ce fata de plictisit iti poti afisa ba! Ma lasi?! Hai, zi tu ca nu puteai sa te plimbi doar in slip si cu prosopu’ la gat? Nu se putea, nu? E obligatoriu sa mergi in halatu’ ala alb, incaltat cu slapii aia albi in picioare si cu prosopu’ ala alb la gat!

No’, weekendu’ ce tocmai o trecut, am fost cu ceva treaba la Oradea si Arad. Fiind cu treburi, am fost cazat in unitati de cazare, care aveau si SPA (asta a fost asa, sa nu va zic ca era hotel de 4 stele). Saunele, se inchideau la ora 21.

Dupa cum va spuneam, io am mers cu treaba… treaba, care in ambele cazuri s-a incheiat la ora 1, 2 noaptea. Odata ajuns in camera si vazut halatul alb… m-a cuprins asa un aer de snob. Am pus mana pe telefon si am cerut sa mi se dea drumul la sauna, in ambele locatii!

Si, ca orice snob, ma plimbam, prin hotel, la ora 2 noaptea, cu  halatu’ ala alb pe mine, incaltat cu slapii aia albi in picioare si cu prosopu’ ala alb la gat!

Halatu-i de vina!


3 comments
  1. Trebuie sa recunosti ca, halatul si papuceii aia te fac sa te simti ca si cum ai fi imbratisat de un nor pufos si alb…care miroase a curat si proaspat, care iti alinta pielea ta, ce nu suporta cremurile :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Timescape Romania – By Andrei Palatkas

Next Post

Am doua roti!

Related Posts

Una scurta de banci

In schimb, am sa va spun ca am o nedumerire mare cat casa poporului, si anume de ce dracu or acceptat bancile sa se achite facturile de gaz, curent, telefon, internet si dracu mai stie ce serviciu de importanta maxima, la ei in caserie. Adica, plm, nu’i suficient ca sunt o gramada de oameni (clienti) care refuza din varii motive sa isi achizitioneze “modulul” de internet banking … asta presupune ca cel putin pe sfarsitu’ lunii (adica undeva in juru’ datei de 25) e plin ochi in aproape orice sucursala de prin oras (a se intelege ca pana in 25 trebuie duse OP’urile cu biru’ la stat).
citește mai mult