fbpx

Apocalipsa vine! Esti pregatit?

Ca intr-un final o sa vina, toata lumea cred ca e constienta… intr-un fel sau altul!

De ceva vreme ma uit ca nebunul la nebunii aia din SUA ce se pregatesc pentru apocalipsa. Indiferent ca vorbim de un razboi nuclear, de inversarea polilor sau de o criza economica, ei se pregatesc!

Si nu se pregatesc oricum, baga sute de mii de dolari in provizii, buncare si mijloace de transport rudimentare. Unii probeaza tot ce inseamna energie alternativa, conservarea si producerea ei. Reciclarea apei si agricultura cu sapa de lemn sunt la ordinea zilei.

Unii au luat-o mai in extrem si si-au imprejmuit proprietatea. Un singur scuipat pe proprietatea lui si iti moare tot neamul… se duce glontul pe linia ADN-ului!

Si stau eu si ma intreb, plozii lor, aia de 12-15 ani, care isi urmeaza cursul normal a vietii… cu bune si cu rele, cu distractie, cu joaca, cu agatat fete, cum se simt ei in sanul familiei lor?

Ce raspund cand sunt chemati la cine stie ce petrecere dintr-o sambata? “Nu pot sa vin, fac exercitii cu familia in caz de razboi nuclear!”

Cumva simt ca din astfel de familii se nasc criminalii in serie pe care ii vedem in flmele gen CSI!


1 comment
  1. Era un episod in care unul din ei s-a impuscat din greseala. Aparent erau pregatiti pentru sfarsitul lumii dar nu erau destul de pregatiti sa ajunga la spital in caz de accident.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Niciodata nu e prea tarziu!

Next Post

Il Milanese, Floresti, Cluj

Related Posts