fbpx

Secret Yacht Party

Nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni că, cel puțin din punctul meu de vedere, Grecia este cea mai bună alegere pentru petrecerea concediului, cel puțin a celui de vară. E relativ aproape de România, are mâncare absolut fabuloasă, are nu unu, ci trei mări în care te poți scălda, fiecare firiciel din țara asta respiră istorie, are absolut tot ce vrei și la prețuri mult mai mici decâte te-ai putea aștepta!

Grecia_Zakynthos_Lefkada_Corfu_Kefalonia_217

Așa că, în momentul în care am auzit că prietenii de la Yacht Sailing Romania organizează în jurul insulelor grecești Skiathos, Skopelos și Alonissos #SecretYachtParty nu am putut să nu mă abțin și mi-am rezervat 2 locuri, pentru mine și buburuza, pe barcă.

Grecia_Zakynthos_Lefkada_Corfu_Kefalonia_220

Nu aveam cum. Serios! Îmi era imposibil să refuz petreceri, călătorii, plaje și golfulețe secrete, neatinse, sporturi acvatice, mâncăruri savuroase și licori miraculoase.

Fotografiile au fost făcute de Ovidiu în concediul petrecut în Grecia împreună anul trecut, în 2015

Dacă vă întrebați cât costă toată distracția și ce primesc mai exact de banii pe care-i dau, mai bine îi las pe cei de la Yacht Sailing România să răspundă:

Ambarcațiuni: Vă punem la dispoziție yachturi moderne cu vele și motor având capacități de cazare de la 6+1 la 10+1 locuri și lungimi între 10 și 15m. Ambarcațiunile mai au fiecare câte un salon, o kichinetă (dotată cu aragaz și ladă frigorifică), prercum și una-patru băi, în funcție de ambarcațiunea aleasă.

Destinații: Vom naviga în Sporade, având ca destinații porturi, plaje, rezervații și golfuri de pe și din jurul insulelor Skiathos, Skopelos, Alonissos însoțiți de skipperi profesioniști care vă vor prezenta frumusețile și atracțiile acestor locuri. Mai multe nu vă spunem, pentru că e secret!

Programul: este secret, totuși considerați următoarele cuvinte cheie: petreceri, călătorii, plaje și golfulețe secrete, neatinse, sporturi acvatice, mâncăruri savuroase și licori miraculoase.

Costuri: Locul pe velier (skipper, mâncare skipper, lenjerie, barcă cu motor și taxe de stațiune incluse), Combustibil + taxe porturi (ambarcațiunile se dau și se predau cu plinul de combustibil și apă făcute), Curațenie finală; totul la 650 – 700 euro/pers/săptămână.

Ne vedem pe yacht!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Culinary foray into Portugal

Next Post

Acces la internet gratuit și nelimitat

Related Posts