fbpx

Acces la internet gratuit și nelimitat

Conform unor studii (nu, nu e glumă și studiile nu au fost făcute de către cercetătorii englezi, mă rog, în niciun caz nu de ăia) noi românii consumăm din ce în ce mai mult video pe mobil.

Supernet 4G de la Vodafone evolueaza în Supernet 4G+

„Ca urmare a investițiilor susținute de-a lungul ultimilor doi ani, rețeaua noastră a evoluat semnificativ și în acest moment este cea mai avansată în valorificarea tehnologiei 4G+ în beneficiul clienților. Lansăm acum Supernet™4G+ și oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior și securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Și ca să înțelegeți de unde titlul articolului, vă anunț că odată cu această lansare, Vodafone România anunță și Supernet™ 4G+ City în Cluj-Napoca și Iași, care oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016. Supernet™ 4G+ City include și acces la conținutul video exclusiv și vast oferit de Vodafone România prin HBO GO, muzică prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum și știri de business.

Supernet™ 4G+ City vine ca urmare a succesului inițiativelor recente ale Vodafone România de a oferi internet gratuit și nelimitat, și anume Supernet Weekend, Weekendul de Valentine’s Day, Ziua de Dragobete și Supernet™4G City la metroul din București.

Practic Vodafone Romania are de acum cea mai extinsă rețea 4G+. Prezentă în București, în cele 41 de reședințe de județ din tară și în alte 330 localități.

Ai puterea să reușești imposibilul. Rețeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susține cu cu cea mai bună experiență video HD

Nu știu dacă ați fost atenți, dar spotul TV ilustrează un test extrem pentru Supernet™4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur. El a acceptat provocarea de a conduce cu viteză mare mașina sa de curse având geamurile complet acoperite și bazându-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra mașinii, transmise prin rețeaua Vodafone România și recepționate pe tablete montate pe parbiz, în interiorul mașinii. Co-pilotul său în acest test a fost vedeta TV Cabral.


1 comment
  1. La ce crestere are si vanzarea de mobile high-end nici nu ma mir ca a crescut consumul de net mobil in Romania. Smartphone-urile sunt din ce in ce mai performante avand procesoare octacore sau dexacore (mai nou) si ecrane ips cu super rezolutii….deci video se simte bine pe noile device-uri. Asa ca hai Vodafone cu viteza!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Secret Yacht Party

Next Post

Ți-e dor de zacusca bunicii?

Related Posts