fbpx

Sa te trezesti in concediu…

e ceea ce va doresc

E o stare pe care v-o doresc!

  • In concediu ma trezesc cu pofta de viata in fiecare zi.
  • In concediu am pofta de mancare dimineata.
  • In concediu ma odihnesc, chiar daca nu dorm noaptea.
  • In concediu sunt relaxat, indiferent de ce se intampla.

Trezirea in concediu e un sentiment total parte, e o stare de spirit pe care nu o pot inlocui cu nimic. E sentimentul care imi reincarca bateriile.

De multe ori, fac cate o escapada de wekeend,  plec vineri seara, doar ca sa ma pot trezi sambata dimineata in concediu.

As vrea sa ma pot trezi in concediu, intr-o zi de luni dimineata… in fiecare zi de luni dimineata.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

2012 in cateva imagini… de pe blog

Next Post

Lista pentru 2013

Related Posts

Cersetorii de azi, milionari de maine

Dupa juma de ora, multumiti de noi si fapta noastra, impacati in suflet, si incarcati cu energie pozitiva, purcedem spre alte meleaguri … dupa inca juma de ora, ne decidem sa intram intr’o alimentara … pentru a intra in posesia pachetului de tigari … winston light zece. In magazin, in fata noastra, trei studenti amarati, isi cumparau un pachet de Lucky Strike – cel mai scump pachet de tigari din magazin, la vremea actuala … Sa nu ii bagi in pisicii maimii lor de elefanti? … din acea zi, nu am mai dat nimic la nici un cersator … cand vin plozi din aia de pana in 12 ani, sa imi ceara bani, cand eu sunt la terasa si imi beau cafeaua, nici nu apuca sa isi spuna povestea, ca incep eu: imi daaaaai si mie doi leeeeei??? … si o continui asa pana pleaca de la masa (ori coptilu’, ori cine ii cu mine la masa)
citește mai mult