fbpx

Spa and Wellness, unde?

Un spa ceva… in jurul Clujului?

Multumita conducerii tarii ( TVA la incasare), nici anul acesta nu am reusit sa-mi iau concediu pe perioada sarbatorilor de iarna. Asa ca, am decis, ca intr-un weekend sa merg la o sauna, un masaj, un jacuzzi… ceva. Dar unde, e intrebarea.

Nici nu am chef sa merg mai mult de 100-150 km in afara Clujului, ca totusi plec sambata dimineata, cel mult vineri seara (asa, doar ca sa ma trezesc in concediu) si ma intorc duminica seara, cel tarziu luni dimineata.

Asadar, unde mergem la SPA in Cluj… sau pe langa Cluj?

Adica, no’… nu cer prea mult!

Decat sa NU imi dea slapi din astia.


4 comments
 1. Aici recomand eu cu toata inima. Am fost de doua ori. E cu adevarat splendid. Piscina cu apa termala: 38 de grade, oameni amabili. Chiar daca trebuie sa eliberezei camera la 12.00 te mai lasa sa stai daca vrei sa mai pierzi vremea la piscina.

  Poti face baie non-stop. Piscina are si jacuzzi etc. Poti face si masaj, este si sauna. Totul la discretie si numai masajul il platesti. 50 de lei ora.

  Daca vrei pozed, da un dm pe twitter si il trimit pe mail.

  http://elite.panoramicsolutions.ro/

 2. Iti recomand Aqua Day Spa Tg Mures. Eu am fost de mai multe ori pe weekend(te poti caza la Hotel Business de care apartine spa-ul). Spa-ul e pe doua nivele, foarte dragut. M-am simtit foarte bine acolo de fiecare data. Pachetul pe weekend /cuplu/noapte/camera dubla este de aprox 100 euro si ai inclusa cazarea, accesul la spa si micul dejun. Intrarea la spa daca mergi doar pentru o zi cred ca este 30 lei/persoana/zi(era anul trecut).
  http://www.aqua-day-spa.ro/
  In Cluj, am fost la Aquina, la spa-ul care apartine de hotel Akantus si la spa-ul care apartine hotel Paradis. La Aquina au piscina mai mare si sauna mult mai mare. La Akantus e mai dragut, pereti de sticla(spa-ul e la ultimul etaj) …
  Si cel de pa hotel Paradis e ok.. dar piscina e micuta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Lista pentru 2013

Next Post

Ateii de azi

Related Posts