fbpx

Resurse utile #004 – 4G Fun Kit

Prin intermediul aplicației 4G Fun Kit, poți să asculți cărți audio sau muzică, poți să citești cărți sau poți să te uiți la documentare sau alte videouri. Traficul in aplicatie este gratuit!

Aplicația 4G Fun Kit se adresează tuturor clienților Orange (dacă nu ești client Orange, solicită un SIM gratuit aici) care folosesc serviciile de internet 4G, atât abonați, cât și utilizatori de cartele reîncarcabile. Aceasta poate fi descarcată din Play Store si App Store doar în perioada 12 august 2015 – 11 septembrie 2015.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Valorile morale și cultura civică

Next Post

Dacă bei cola, o să ajungi în Iad!

Related Posts

Una scurta de banci

In schimb, am sa va spun ca am o nedumerire mare cat casa poporului, si anume de ce dracu or acceptat bancile sa se achite facturile de gaz, curent, telefon, internet si dracu mai stie ce serviciu de importanta maxima, la ei in caserie. Adica, plm, nu’i suficient ca sunt o gramada de oameni (clienti) care refuza din varii motive sa isi achizitioneze “modulul” de internet banking … asta presupune ca cel putin pe sfarsitu’ lunii (adica undeva in juru’ datei de 25) e plin ochi in aproape orice sucursala de prin oras (a se intelege ca pana in 25 trebuie duse OP’urile cu biru’ la stat).
citește mai mult