fbpx

Dacă bei cola, o să ajungi în Iad!

Acum câțiva ani, au venit în vizită de sărbătorile Pascale niște prieteni din Timișoara. Printre altele, fata care a venit în vizită se plângea că e dependentă de chipsuri și cola.

În fine, în ajun mergem la magazin să cumpărăm una-alta. Pe banda rulantă îi separ cola de restul produselor și o anunț că eu nu plătesc pentru ea, pentru ea cola. Fata se uită puțin ciudat la mine. Eu, fără să clipesc:

– Dacă bei cola, o să ajungi în Iad!

Caserița face ochii cât cepele și se oprește din marcat. Mă uit la ea și cu o voce acuzătoare, arătând cu degetul spre ea, îi spun:

– Ahaaa! Și tu bei cola! O să ajungi în Iad!!!

– Pi că nu, că să vezi, că numa umpic… Adică cum? Nu, nu o să ajung în iad! Tu vorbești? Uite că tu bei vin, tu o să ajungi în Iad!

– Vinul e sângele lui Hristos, reprezintă salvarea noastră de la osânda veșnică și tu îmi spui că din cauza asta o să ajung în Iad, în condițiile în care bei cola? Pe bune? E clar, o să ajungi în Iad!

Și am plecat, nu știu ce s-a întâmplat cu scumpa caseriță, că nu am mai văzut-o după acest incident pe la magazin, cert este că de atunci, ori de câte ori văd pe cineva că bea cola, îi spun:

– Bei cola, o să ajungi în Iad!

Clovnul Cerculeț, Fantasmagia

Nu contează marca de cola pe care o bea, importantă e reacția persoanei.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #004 – 4G Fun Kit

Next Post

3 pași simpli pentru adăugarea unei pagini pe ecranul iPhonului

Related Posts