fbpx

Dacă bei cola, o să ajungi în Iad!

Acum câțiva ani, au venit în vizită de sărbătorile Pascale niște prieteni din Timișoara. Printre altele, fata care a venit în vizită se plângea că e dependentă de chipsuri și cola.

În fine, în ajun mergem la magazin să cumpărăm una-alta. Pe banda rulantă îi separ cola de restul produselor și o anunț că eu nu plătesc pentru ea, pentru ea cola. Fata se uită puțin ciudat la mine. Eu, fără să clipesc:

– Dacă bei cola, o să ajungi în Iad!

Caserița face ochii cât cepele și se oprește din marcat. Mă uit la ea și cu o voce acuzătoare, arătând cu degetul spre ea, îi spun:

– Ahaaa! Și tu bei cola! O să ajungi în Iad!!!

– Pi că nu, că să vezi, că numa umpic… Adică cum? Nu, nu o să ajung în iad! Tu vorbești? Uite că tu bei vin, tu o să ajungi în Iad!

– Vinul e sângele lui Hristos, reprezintă salvarea noastră de la osânda veșnică și tu îmi spui că din cauza asta o să ajung în Iad, în condițiile în care bei cola? Pe bune? E clar, o să ajungi în Iad!

Și am plecat, nu știu ce s-a întâmplat cu scumpa caseriță, că nu am mai văzut-o după acest incident pe la magazin, cert este că de atunci, ori de câte ori văd pe cineva că bea cola, îi spun:

– Bei cola, o să ajungi în Iad!

Clovnul Cerculeț, Fantasmagia

Nu contează marca de cola pe care o bea, importantă e reacția persoanei.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #004 – 4G Fun Kit

Next Post

3 pași simpli pentru adăugarea unei pagini pe ecranul iPhonului

Related Posts

Cat esti de actor?

Ma, sincer va spun, cu mana pe inima, in timp ce intonez, sobru, imnu’ Romaniei, ca, io insumi, pana ieri’alataieri, eram convins… nu, doar convins, mai mult decat convins, ca sunt un tip sociabil
citește mai mult