fbpx

Reguli in titi-mobil

Inainte de a pleca la drum, propun sa definim titi-mobilu’, pentru a nu avea surprize ulterioare.

Astfel, un titi-mobil, este numit orice aparat pe patru roti, care nu e proprietate personala, si in plus care te duce ocazional, sau regulat din punctu’ ics, in punctu’ igret, la cererea expresa a ta, sau, de ce nu, a lu’ mata’ … cu alte cuvine e un automobil … titi-mobil din copilarie.

Bun, astfel, pe baza experientei (in sensu’ ca multe cururi am dus pe bancheta din spate a ciuleamobilului), am extras 3 mari chestiuni:

1. Se interzice cu desavarsire consumarea oricaror elemente nutritive – inidferent ca esti mort de somn si vrei o cafea, indiferent ca esti mai uscat decat Sahara si vrei un strop de apa, indiferent ca esti mai infometat ca un somalez, si vrei o samanta de bostan, se interzice cu desavarsire consumarea oricarui element nutritiv!

2. Se interzice urcarea cu balega si/sau descaltarea – ambele avand acelasi motiv, nu am sa insist …

3. Se interzice depozitarea – avand in vedere punctu’ 1, poate veti fi tentati sa va incarcati cu ceva elemente nutritive, inainte de a urca in titi-mobil, excelent, doar ca, gunoiu’ se arunca in cosu’ de gunoi, sau daca sunteti taraini, pe jos, oricum, in nici un caz, nu il depozitati in portiera, intre sezutu’ si spataru’ banchetei din spate, sau mai stiu eu in ce buzunarase gasiti p’acolo!

figurine

Tu ce regula ai mai aduga?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. simply_M says:

    La plecarea in concediu se interzice ca cei care au curu’ pe bancheta din spate sa aiba mai multe bagaje decat cei care au curu’ pe scaunele din fata.. Daca eu nu mi-am luat tot dulapul dupa mine, sincer nu-mi indoi capota ca sa-ti pot lua tie si cea de-a treia valiza..

    Daca un gen de muzica nu este unanim acceptat, este interzisa ascultarea. Daca la radio e bumtzi-bumtzi si tu vrei Salam, pune-ti casti.

  2. injineru' says:

    din fericire pe bicla mea nu sunt reguli, te iau la
    o tura rule-free?:))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.