fbpx

Înscrie-te la Youth Speak Forum 2022

Tu poți aduce schimbarea, împreună putem avea impactul!

Un forum fizic, de o zi, pentru tineri, realizat din AIESEC Cluj-Napoca. Hai și tu pe 27 iunie, să vorbim despre DIVERSITATEA și INCLUZIUNEA Asupra comunității din Cluj-Napoca!

Vei avea parte de speech-uri și ateliere ținute de partenerii noștrii, companii și diferite asociații și ONG-uri din Cluj.

La finalul evenimentului vom avea un spațiu de Networking, cu participanții, organizatorii și partenerii.

Ai vrea să te implici în comunitatea ta dar nu știi de unde să începi? Am găsit locul potrivit pentru tine! Pe data de 27 iunie, AIESEC in Cluj-Napoca organizează Youth Speak Forum, un eveniment gratuit, special pentru tinerii clujeni. Acesta este un eveniment tip satelit organizat în cadrul Techsylvania. Tematica Youth Speak Forum este Diversitate și Incluziune.

Luni, 27 iunie, la ora 10:30, tinerii din Cluj-Napoca se vor aduna pentru a pune la cale noi proiecte pentru a-și ajuta comunitatea. Vor face acest lucru învățând în același timp noi informații legate de problema diversității și cea a incluziunii în comunitatea lor și dezvoltându-și aptitudini. Cum vor face asta? Participând la spații și workshop-uri susținute de către partenerii evenimentului.

Youth Speak Forum

Evenimentul se va desfășura în format fizic, la Cluj-Napoca. În prima parte a evenimentului, participanții vor lua parte la spațiile și workshop-urile pregătite de către parteneri.

Cea de-a doua parte constă în împărțirea pe echipe, participanții lucrând împreună pentru a concepe un proiect pentru comunitatea clujeană.

Proiectele vor fi mai apoi analizate, cel mai bun dintre acestea urmând să fie implementat de către AIESEC in Cluj-Napoca și parteneri. La finalul evenimentului, doritorii au șansa de a face Networking alături de organizatori și parteneri.

Înscrie-te. Nu mai sta pe gânduri, alege să fii parte din impact! 

Intrarea este GRATUITĂ iar tu vei avea parte de GOODIES din partea sponsorilor și de ocazia de a-ți cunoaște mai bine comunitatea!

Dacă vrei să îți ajuți comunitatea învățând lucruri noi, dezvoltându-ți skilluri și socializând în același timp, Youth Speak Forum este pentru tine! 

AIESEC este una dintre cele mai mari organizații not-for-profit de tineri din întreaga lume, care urmărește activarea spiritului de leadership prin experiențe interculturale.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Programul complet al concertelor EC8

Next Post

Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022

Related Posts