fbpx

Licitatie caritabila

Pictorul Bar Valentin, (va mai amintit de Bar Valentin? A fost prezentat in cardul proiectului “Talente in Noapte”) profund miscat de situatia lui Daniel Raduta, a decis sa scoata la licitatie cele doua tablouri disponibil in acest moment (restul sunt rezervate).

Primul tablou:

Old House
Title: Old House, Dimension: 50x40 cm, Frame:No, Technique: oil on canvas, Year: 2009

Va fi licitat aici, avand in vedere ca pretul de lista este de 200 EURO, vom incepe licitatia de la 70 RON (dupa cum spunea si Bar Valentin, nu ne intereseaza cu cat se vinde efectiv tabloul, ne intereseaza sa se stranga cati mai multi bani pentru Daniel)

Asadar, tot ce aveti de facut este sa faceti o donatie in contul:

Răduţă Daniel Mădălin

EUR: RO72BTRL06404201F02712XX

RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

Banca Transilvania, agenţia Panduri, Bucuresti

sau, in cazul in care ai un card activat la plati on-line, faceti transfer in contul de PayPal

dupa care sa lasati aici un comentariu cu suma donata (si eventual un link catre dovada platii).

De ce am ales aceasta modalitate de licitare? Din simplul motiv, ca este o licitatie caritabila, si dorim sa strangem cat mai multi bani pentru Daniel Raduta (nu uitati: leu cu leu se face suta!).

Tabloul va fi impachetat si expediat prin posta (pe cheltuiala noastra) catre castigator (in cazul in care castigatorul nu este din Cluj, daca e din Cluj, sau trece prin Cluj, ne intelegem si ajungem la un comun acord cu privire la inmanarea “premiului”)

Cea de-a doua pictura, poate e spus impropriu pictura, pentru ca defapt este o lucrare facuta in carbune, va fi licitata in cadrul evenimentului Licitaţii pentru o viaţă, care va avea loc pe 12 februarie, in Irish & Music Pub, pe str. Horea, nr. 5, Cluj Napoca, de la ora 20.00. Aceasta este lucrarea care a participat la concursul organizat de groparu – asa ca va asteptam in numar cat mai mare la eveniment. (Singura mea scuza pentru folositrea numelui groparu, e ca am facut-o pentru o cauza nobila 🙂 )

Totodata, va reamintesc si de AdiHadean, care va da un motiv gustos pentru a dona, iar Cristian Gog va va oferi un moment magic!

UPDATE!!!

Imaginiile din articol, sunt fotografii ale operelor realizate de Bar Valentin, Old House se va licita aici pe blog, pana vineri 12 februarie 2010 orele 18, iar Nud-ul se va licita in cadrul evenimentului organizat la Irish.

In cazul in care Old House nu se va vinde pana la data limita, vom scoate si acest tablou la licitatia de la Irish.

Asa ca va rog, licitati! Cu 70 ron, salvezi o viata si te alegi cu un tablou!


17 comments
 1. draga aliona eu nu am spus cine o sa participe la licitatia de la Irish (am dat link spre pagina unde este prezentat pe larg acest eveniment), eu doar am spus ca opera de arta nr 2, va fi licitata in cadrul acelui eveniment 😉

 2. imaginiile din articol, sunt fotografii ale operelor realizate de Bar Valentin, Old House se va licita aici pe blog, pana vineri 12 februarie 2010 orele 18, iar Nud-ul se va licita in cadrul evenimentului organizat la Irish. In cazul in care Old House nu se va vinde pana la data limita, vom scoate si acest tablou la licitatia de la Irish.
  Asa ca va rog, licitati! Cu 70 ron, salvezi o viata si te alegi cu un tablou!

 3. Diana ai scris 800 (adica 8 milioane) sigur ai vrut sa scrii atat? sau ai gresit? si avrut sa scrii 80 (adica 8 sute de mii)?
  UPDATE:
  comentariul meu nu mai are nici o valoare, tocmai am primit confirmarea pe mail :
  “Nu e greseala, 800 am vrut sa scriu. I-am virat ieri, vezi attach.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Limba Romania!

Next Post

Andrea-Ioana Dumitrescu

Related Posts

Te cataloghez …

Ma e clar, cel putin la mine, daca aud pe cineva vorbind, ii si atribui o fata ... nu incape indoiala ca de cele mai multe ori … o nimeresc (nu va asteptati la raspunsu’ asta .. stiu, nici io nu ma asteptam, da asa e!). No bun, ca se ma intampla sa gresesc … sunt om si io (chiar daca nu dau dovada), dar in general nu gresesc, asa ca, pornid de la axioma sus numita, am trecut la urmatoru’ pas, normal, si logic, in evolutia presupusului si anume ghicirea caracterului.
citește mai mult