fbpx

Sunt inaintea vremii

Daca aste nu e o dovada clara ca sunt inaintea vremii mele, nu stiu ce e!

Unii dintre voi ma considera arogant, si probabil ca au dreptate, dar nu din cauza acestei afirmatii. Poate ca sunt arogant, dar in niciun caz nu ma puteti numi arogant pentru faptul ca spun (si cred in acelasi timp) ca sunt inaintea vremii.

Spun asta pentru ca de foarte mult timp am simtit asta. Am simtit cum azi gandeam ceva, cei din jurul meu se uiatau crucis la mine si peste ceva timp se dovedea ce gandisem. Nu o data si nu de ieri traiesc astfel de experiente. In schimb, saptamana ce a trecut s-au intamplat asa de multe, incat nu mai exista nicio urma de indoiala.

Ieri spre exemplu am vrut sa merg la un eveniment. Am mers acolo si am vazut ca nu se inatmpla nimic, am intrebat daca s-a anulat si mi-a raspuns ca nu. Intreb, dar nu in 13 se tine… imi raspunde ca ba da, doar ca azi e 12. Daca nici asta nu e o dovada clara ca sunt inaintea vremii mele, nu stiu ce e!

Si nu e o chestie singulara, de doua saptamani sunt decalat cu o zi… inainte!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Slabeste in 3 pasi simpli!

Next Post

La medic

Related Posts

Dulcegarii

Ieri, in timpu’ unei super aglomerate ore a vietii mele de la birou, care intre noi fie vorba, speram sa fie o super lejereana saptamana, saptamana aia cand freci menta, cu gandu’ la concediu, da no’ nu o fost sa fie … asadar, ieri, in timp ce vorbeam la doua telefoane, si conectat remote la 2 clienti, buburuza ma apeleaza pe mess, da noi astia de moda veche inca mai folosim yahoo messenger, si imi trimite poza asta
citește mai mult