fbpx

Primu’

Ma, clar, in 2.000 (anu’ domnului),cand am aterizat io in Cluj, plin de increde in propriile mele forte, cunostiinte si relatii (ma rog asa credeam atunci), acum ii spun pura inconstienta, legata de absolut tot ce inseamna oras nou (amu’ nu mai zic la nimeni ca “nou” ii inutil, ca dora’ din Baia am plecat), primu’ lucru’ pe care l-am facut dupa ce m-am cazat in caminu’ III, din observator, a fost sa merg in cebtru’ orasului. Nu multi erau posesorii unui telefon mobil …, ia, stiu, amu’ in 2011, si coptilu’ de gradinita are macar un amart de telefon, ce ruleaza pe android, in schimb atunci … ce vremuri domnule …

Ma, clar, in douamii (anu’ domnului),cand am aterizat io in Cluj, plin de increde in propriile mele forte, cunostiinte si relatii (ma rog asa credeam atunci), acum ii spun pura inconstienta, legata de absolut tot ce inseamna oras nou (amu’ nu mai zic la nimeni ca “nou” ii inutil, ca dora’ din Baia am plecat), primu’ lucru’ pe care l-am facut dupa ce m-am cazat in caminu’ III, din observator, a fost sa merg in centru’ orasului.

Si nu am mers la beute, cum probabil mintiile voastre pline de carcoteli, incearca sa ma scoata, intr-o lumina nefavorabila, NU, ci am coborat dealu’, si am ajuns fix la statuia lu’ Matei cel renovat … In partea stanga, cum stai cu fata la cal, pe fosta strada a “oamenilor de afaceri” (pe vremea aia era strada valutistiilor 😉 ) era un magazin, care avea fix ce imi doream io!

Nu multi erau posesorii unui telefon mobil …, ia, stiu, amu’ in 2011, si coptilu’ de gradinita are macar un amart de telefon, ce ruleaza pe android, in schimb atunci … ce vremuri domnule … vorbeam cu buburuza, odata la 4-5 zile, cate 2-3 minute, si ii venea o nota de plata la romtelecom, de se auzea din Cluj scandalul primit la Baia de Aries :P.

Oricum, ca si idee, primu’, da primu’ meu telefon mobil, o fost senzationalul Alcatel OT easy!

alcatel one touch easy

A tau care o fost? … primu’ … primu’ telefon mobil … care?


21 comments
 1. exact asta o fost si primul meu telefon, doar ca l-am primit “mostenire” in 2001 de la tata, care deja il folosise vreo 4 ani. imi placea la el chestia ca se scotea antena, ca la radio, si avea aparatoarea aia pentru tastatura :))

 2. si al meu arata tot la fel numai ca era albastru si pe ecran nu prea se vedea nimic. Aveam cate 2-3 dolari pe el si nu aveam pe cine sa sun. Nu\l luam niciodata la scoala. Da’ macar il aveam :)))

 3. @Panfiloiu Claudiu: a meu era albastru (da nu am gasit o poza 🙂 )
  @alex bartis: il stiu, si io mi’am dorit 🙂
  @friv: semana cu nokia
  @TVdece: uaaa, io eram bulversat de telefonu’ rosu’ de pe peretele din baie… nu am avut… da am vazut pe la neamurile de la oras 🙂
  @dragosmone: din ala albastru? … ca era unu la connex, pe bleomaren … mai rar :-))
  @Boris: erau smecheroase rau alea cu clapa
  @buburuza: cu tot cu numar 🙂
  @Anticalofilul: asa de tanar?
  @Pavel: corect, acum daca vrei sa spui ca ceva ii comuni, zici Nokia 3310!
  @silvia: asa si a meu, tat albastru’
  @Kinezu il stiu pa’ a tau … facea furori prin obs :-))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gigi contra!

Next Post

Lauda … pe ciulea.ro

Related Posts