fbpx

Gigi contra!

Ma, nu stiu ce drac s’o intamplat, da de o buna perioada delta T, am intalnit tat felu’ de specimene d’astea … adica plm, absolut nimic din ceea ce se intampla in juru’ meu, nu este bun, totul este taiat inca de la faza incipienta a putrefactiei. Nu are importanta ca vreau sa fac io un lucru’, sau cineva din cercu’ meu, acesta este taiat din start … nu ii OK nimic in ziua de azi … tati is niste Gigi contra … in legatura cu orice subiect … si nu inteleg acest fenomen … Nu vreu sa fiu inteles gresit, sunt pentru critica constructiva, doar ca asta persupune sa iti argumentezi “contra”

I f****n hate’em!

Ma, nu stiu ce drac s’o intamplat, da de o buna perioada delta T, am intalnit tat felu’ de specimene d’astea … adica plm, absolut nimic din ceea ce se intampla in juru’ meu, nu este bun, totul este taiat inca de la faza incipienta a putrefactiei.

Nu are importanta ca vreau sa fac io un lucru’, sau cineva din cercu’ meu, acesta este taiat din start … nu ii OK nimic in ziua de azi … tati is niste Gigi contra … in legatura cu orice subiect … si nu inteleg acest fenomen … Nu vreu sa fiu inteles gresit, sunt pentru critica constructiva, doar ca asta persupune sa iti argumentezi “contra” … si tu, in fapt, nu esti impotriva, cred ca ti se rupe, doar ca, no’ , dupa cum bine vad io, ii la moda sa nu fii de acord!

Si, ma intreb io, de unde si pana unde frustrarea asta? … ca e o frustrare … nu? … adica, trebuie sa iti dovedesti ceva … tu ca frustrat, trebuie sa iti dovedesti ceva … numa’ ca nu prea inteleg ce … si mai important de ce …oricum, nu e treaba mea sa ii inteleg io pa tati frustratii din tara asta.

Voi aveti astfel de episoade cu acesti gigisti? Intalniti contristi? Oare de unde is trag toata aceasta enregie … pentru ca trebuie sa recunoastem se conuma extrem de multa energie in procesu’ contrarii fara motiv a interlocutorului tau. Daca pentru a fii de acord consumi energie (zici un ihi, si gata), iti dai seama cata energie se consuma, cand sari precum virtgina la vederea hainelor de calugarita!

Important e ca il avem gigi contra, ca face parte din comunitatea noastra, sper doar, sa nu se ajunga la stadiu, in care, gigi, o sa zica, e important ca avem si cate unu’ care ii de acord … poza


2 comments
  1. Daaa, si mie-mi plac. Maxim ii iubesc. Si mai ales cand ma intreaba, incep sa povestesc, dar nu-i asa ca mine. Daca-i de bine la el/ea ii de rau, daca-i de rau la el/ea ii de bine. OK, de ce ma mai intrebi??? Doar ca sa-ti spui TU parerea? Io, sincer, nu ti-am cerut-o. Si sa nu mai pun la socoteala ca m-ai “intrebat de sanatate” si-n secunda 2 m-ai intrerupt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Comunitatea

Next Post

Primu’

Related Posts