fbpx

Gigi contra!

Ma, nu stiu ce drac s’o intamplat, da de o buna perioada delta T, am intalnit tat felu’ de specimene d’astea … adica plm, absolut nimic din ceea ce se intampla in juru’ meu, nu este bun, totul este taiat inca de la faza incipienta a putrefactiei. Nu are importanta ca vreau sa fac io un lucru’, sau cineva din cercu’ meu, acesta este taiat din start … nu ii OK nimic in ziua de azi … tati is niste Gigi contra … in legatura cu orice subiect … si nu inteleg acest fenomen … Nu vreu sa fiu inteles gresit, sunt pentru critica constructiva, doar ca asta persupune sa iti argumentezi “contra”

I f****n hate’em!

Ma, nu stiu ce drac s’o intamplat, da de o buna perioada delta T, am intalnit tat felu’ de specimene d’astea … adica plm, absolut nimic din ceea ce se intampla in juru’ meu, nu este bun, totul este taiat inca de la faza incipienta a putrefactiei.

Nu are importanta ca vreau sa fac io un lucru’, sau cineva din cercu’ meu, acesta este taiat din start … nu ii OK nimic in ziua de azi … tati is niste Gigi contra … in legatura cu orice subiect … si nu inteleg acest fenomen … Nu vreu sa fiu inteles gresit, sunt pentru critica constructiva, doar ca asta persupune sa iti argumentezi “contra” … si tu, in fapt, nu esti impotriva, cred ca ti se rupe, doar ca, no’ , dupa cum bine vad io, ii la moda sa nu fii de acord!

Si, ma intreb io, de unde si pana unde frustrarea asta? … ca e o frustrare … nu? … adica, trebuie sa iti dovedesti ceva … tu ca frustrat, trebuie sa iti dovedesti ceva … numa’ ca nu prea inteleg ce … si mai important de ce …oricum, nu e treaba mea sa ii inteleg io pa tati frustratii din tara asta.

Voi aveti astfel de episoade cu acesti gigisti? Intalniti contristi? Oare de unde is trag toata aceasta enregie … pentru ca trebuie sa recunoastem se conuma extrem de multa energie in procesu’ contrarii fara motiv a interlocutorului tau. Daca pentru a fii de acord consumi energie (zici un ihi, si gata), iti dai seama cata energie se consuma, cand sari precum virtgina la vederea hainelor de calugarita!

Important e ca il avem gigi contra, ca face parte din comunitatea noastra, sper doar, sa nu se ajunga la stadiu, in care, gigi, o sa zica, e important ca avem si cate unu’ care ii de acord … poza


2 comments
  1. Daaa, si mie-mi plac. Maxim ii iubesc. Si mai ales cand ma intreaba, incep sa povestesc, dar nu-i asa ca mine. Daca-i de bine la el/ea ii de rau, daca-i de rau la el/ea ii de bine. OK, de ce ma mai intrebi??? Doar ca sa-ti spui TU parerea? Io, sincer, nu ti-am cerut-o. Si sa nu mai pun la socoteala ca m-ai “intrebat de sanatate” si-n secunda 2 m-ai intrerupt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Comunitatea

Next Post

Primu’

Related Posts

Tentatiile copilariei

Ma, zilele astea, se vorbeste din ce in ce mai mult, de tentatiile care ii fac pe plozii din liceu sa nu mai invete … ca in ziua de astazi, sunt asa de multe tentatii, fata de vremuri, nu demult apuse, incat e imposibil sa li te impotrivesti. Haideti sa va spun eu, cateceva, despre tentatiile, care imi inseninau zilele copilariei … adolesecentiei.
citește mai mult