fbpx

Golf la Pianu

In weekend am fost, in sfarsit, ca de fooooarte multa vreme imi doream, si eu la Pianu.

E superb la Pianu, suficient de aproape de oras, si totodata suficient de departe de oras…

A fost exact ce mi-am dorit, la final de saptamana, o binevenita deconectare, o iesire cu buburuza mea draga si cu cativa prieteni, intr-un loc deosebit.

Din pacate, nu am ajuns decat vineri dupa-masa si nu am reusit sa ma bucur de prima parte a programului dedicat noua… spun din pacate pentru ca mi-as fi dorit sa particip si eu la turul off-road auto si sa fac una, doua poze la teren…si bineinteles sa ma infrupt din bucatele traditionale servite: branza, slanina, rosii- asta e, pentru mine, ingredientul secret al unei iesiri in natura 😀 – in ordine inversa 😀

Una peste alta m-am simtit bine, am lovit mingea, vorba fotbalistului

Destul de bine, dupa cum zic unii 😛 … pentru cineva care a pus mana pentru prima oara pe crosa!

Vineri seara, dupa ce am ajuns si ne-am adaptat si eu si buburuza, am decis sa mergem, desi eram super obositi, impreuna cu restul gastii ( ma rog, o parte din restul gastii) in Cetatea Alba Iulia ( care, apropo e superba- sper sa reusesc cat de curand sa-mi dedic o zi intreaga pentru a o vizita) la concert Suie Paparude si K-lu. Nu pot decat sa ma bucur ca am decis asa… atmosfera a fost super, desi numarul spectatorilor nu a fost foarte mare…in fine!

Sambata am exersat si eu putin la golf..:D …de-abia am asteptat…intotdeauna am fost fascinat de “sportul asta” si ma bucur ca anul acesta am reusit sa ajung aici. Am aflat ca terenul de Golf – Paul Tomita din Pianul de Jos, care se intinde pe 70 de hectare, este singurul din Romania care are 18 gauri fiind, de altfel, unicul teren din tara omologat la standarde europene si ca poartă numele singurului jucator porofesionist din Romania… m-am bucurat sa stiu ca e asa aproape de mine ca si locatie ( Cluj Napoca 😀 )

Dupa ce i-am “umilit” pe toti din gasca noastra la golf am decis sa ne indreptam spre Cluj cu o oprire, bineinteles la acea “mecca a baiesenilor” pentru a degusta vestita ciorba de burta a lui Cristian Gog, dar si alte bunatati traditionale.A fost o alegere excelenta, ca de altfel toate din acest weekend 😀 .

Una peste alta a fost un weekend foarte reusit din punctul meu de vedere … mai vreau!


5 comments
  1. Bine îți merge boier dumitale! Când vin acasă poate îmi dai și mie niște lecții, am primit niște crose de la cineva și nu le-am pus ”în funcțiune” decât în ogradă la Valcău. Singurii care au avut de suferit a fost nucul batrân și otava vecinului. Ah, mi-a plăcut și ”excursia” ta pe Mureș cu barca. Cum ziceam, bine vă merge. Salutări de la Anto, Anca și Tony!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cat de mare e un ou mic?

Next Post

Photo Romania Festival, editia III

Related Posts