fbpx

Prima impresie

Știți cum se spune cum că prima impresie se schimbă greu. Că odată ce ți-ai format o părere despre cineva, cu greu o mai schimbi.

Sunt studii care atestă acest fapt. Să nu facem în pantaloni și să ne dăm ipocriți, cu toții suntem cel puțin tentați să punem o etichetă pe oamenii care-i vedem pentru prima dată în funcție de diverse motive.

Prima etichetă o punem bazându-ne strict pe aspectul fizic al interlocutorului nostru. Îl catalogăm ca fiind o persoană bună sau rea. Evident că la nivel subcoștient.

Sunt anumite persoane care efectiv fața lor le trădează răutatea. Te uiți la ei și îi simți cum radiază negativitate. Îți dai seama după ridurile pe care și le-au format de-a lungul anilor datorită strâmbăturilor. Îi simți!

Azi am cunoscut o persoană care era total opus. Fața, expresiile, vocea, absolut tot te făceau să crezi că e o persoană rea. Cu toate că mi-a demonstrat contrariul, încă nu sunt convins!

Măgândesc că nu îi e ușor!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Despre cjX la Regionalia

Next Post

Marketing in timp real

Related Posts

#FieCa

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele. Sarbatori Fericite!
citește mai mult

City break–Targu Mures

Weekendu’ trecut, am dat curs invitatiei lansate de triou’ fantastic de pe malu’ Muresului, in persoanele Bogdan Anghelina, Mihai Negrea si Albu Ionel si am urcat impreuna cu buburuza, Cristian Gog si Adriana (sotia lui) in ciuleamobil, si nu ne’am oprit pana in Targu Mures.
citește mai mult