fbpx

Prima impresie

Știți cum se spune cum că prima impresie se schimbă greu. Că odată ce ți-ai format o părere despre cineva, cu greu o mai schimbi.

Sunt studii care atestă acest fapt. Să nu facem în pantaloni și să ne dăm ipocriți, cu toții suntem cel puțin tentați să punem o etichetă pe oamenii care-i vedem pentru prima dată în funcție de diverse motive.

Prima etichetă o punem bazându-ne strict pe aspectul fizic al interlocutorului nostru. Îl catalogăm ca fiind o persoană bună sau rea. Evident că la nivel subcoștient.

Sunt anumite persoane care efectiv fața lor le trădează răutatea. Te uiți la ei și îi simți cum radiază negativitate. Îți dai seama după ridurile pe care și le-au format de-a lungul anilor datorită strâmbăturilor. Îi simți!

Azi am cunoscut o persoană care era total opus. Fața, expresiile, vocea, absolut tot te făceau să crezi că e o persoană rea. Cu toate că mi-a demonstrat contrariul, încă nu sunt convins!

Măgândesc că nu îi e ușor!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Despre cjX la Regionalia

Next Post

Marketing in timp real

Related Posts

Am iesit de la o drama zambind

“Never let me go” este genul de film pe care fie il iubesti, fie il detesti (da, au fost persoane care au iesit din sala inainte de final, si probabil multi altii care si-ar fi dorit sa o faca). Mie mi-a placut. Mi-a placut mult. Si daca sunteti sensibili la spoilere, poate ar trebui sa va opriti aici (desi exista studii care arata ca te poti bucura mai mult de un film sau o carte daca stii finalul).
citește mai mult