fbpx

Nu mai pot cu “Generatia cu cheia la gat”!

Nu mai pot cu nostalgicii nascuti in (inserati voi orice decada inainte de ’90, in special astia din ’80-’90). Nu mai pot cu astia ce au raspuns la orice cu “pe vremea mea”.

Nu mai pot cu astia ce se plang ca platesc credite la casa. Nu mai pot cu astia ce au impresia ca primul pas facut pe Luna e singurul progres notabil. Nu mai pot cu astia ce au impresia ca daca se dadeau cu bicicleta fara casca si genunchere, is un fel de supermani – e normal, ba, sa poarte copiii aparatori.

Nu mai pot cu astia ce-s suparati ca plozii invata la gradinita o limba straina. Nu mai pot cu astia ce se lauda ca ei au vazut-o / auzit-o pe Esca pentru prima data, ce se lauda ca stateau in casa sa astepte Dallasu’ – va dati seama ca ii porcaiti pe plozi ca stau in casa si se uita la TV, iar voi va laudati ca asteptati cu nerabdare reclamele la detergent pe canalele nemtesti?!

Nu mai pot cu astia ce condamna pe alti parinti pentru ca nu isi lasa progeniturile sa manance dupa ce au scapat o bomboana pe jos – voi ziceti ca nu ati patit nimic, dar nu stiu ce sa zic!

Nu mai pot cu astia ce le scot ochii copiilor ca se joca in casa, in loc sa se joace afara ratele si vanatorii – da cine le-o cumparat tablete si telefoane de ultima generatie, cine i-o invata ce sa se joace? Nu voi, parintii din ziua de azi, generatia din ’80-’90?

Nu voi ati fost prea ocupati ca sa va jucati cu propriul plod si ati decis sa le cumparati dragostea cu un device?

Buna, numele meu este Dan, m-am nascut in ’80!


4 comments
  1. Faci o generalizare grosolana pentru pentru a combate niste lucruri care nu tin de generatie ci mai degraba de o suficienta “las’ ca stiu eu mai bine”. Parintii din orice perioada vrei spuneau “pe vremea mea”. Asa as putea generaliza si eu spunand ca generatia de dupa 90 este a celor care nu au respect pentru nimic, nu sunt in stare sa isi ia bac-ul, vor job-uri bine platite dar nici la interviuri nu se prezinta. Dar am destui prieteni din ambele generatii care nu se incadreaza in aceste tipare…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

FISC Summer Edition – Stand up Comedy cu Neuronu, Radu Pietreanu (Vacanța Mare) și Cristi Priză

Next Post

CJX: Servus, Cluj!

Related Posts

Pana cand?

Ieri, m’o frecat neuronu’ cu o intrebare: hmmmm, ma tot gandesc cine e vinvot: parintele sau copilul .... pana la urma, coptilu' face ce face pentru ca i se permite, pentru ca asa a fost educat ... via Clar, plodu e vinovat, nici nu incape indoiala … doar ca nu e singuru’ vinovat … adica, hai sa ne intelegem, un plod nu o sa faca ceva ce nu o fost invatat sa faca … daca parintii ii permit sa se joace toata ziua cu putulica in nisip, el o sa se hilizeasca la toate fetele ce trec prin groapa lui de noroi … e clar, nu incape indoiala … nici nu se pune problema ca parintii nu au partea lor de vina!
citește mai mult