fbpx
MEATic Restaurant

MEATic Restaurant

Încă de când s-a deschis, sau mă rog, de când am auzit eu că Adi Hădean a deschis MEATic Restaurant în Oradea mi-am dorit să-i trec pragul.

Din păcate ori de câte ori am avut treabă prin Oradea efectiv nu am reușit, nici măcar când am fost la TEDxOradea (spun nici măcar atunci, pentru că atunci a fost singura data în ultimii ani în care am înnoptat în Oradea).

Dar acest lucru s-a schimbat odată cu escapada mea în Girona, pentru că planul escapadei a inclus și o incursiune la MEATic Restaurant. Și bine am făcut că l-am inclus în intinerarul nostru, vă recomand și vouă să o faceți. Sincer să fiu eu am auzit atât păreri pro cât și contra. Ei bine, din partea mea aveți un mare PRO!

În primul rând vreau să subliniez faptul că este singurul loc în care am mâncat un preparat cu usturoi, care să nu mă deranjeze. Asta e mare lucru pentru mine, nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar am întors la bucătărie un preparat din restaurantul lui Jamie Oliver. Și nu pentru că-s beșinos, ci pentru că efectiv nu-mi place gustul de usturoi. În schimb, rața de la MEATic Restaurant a fost fabuloasă!

Îi găsiți în Oradea, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea la nr. 3. Răspund la telefonul 0754 991 133, mesaje pe Facebook și chiar se bucură de pozele pe care le postați pe Instagram.

Cunoscându-l pe Adi Hădean, ai zice că nu are ce căuta un vegetarian acolo… greșit! Au un meniu bogat, de la tapas, până la supe, salate și pizza, cu siguranță au de ce să se bucure și cei care au ales un alt mod de viață. În schimb, noi, omivorii, cei care ne bucurăm și de o halcă de carne, suntem cu adevărat norocoși.

Norocoși pentru că ce face Adi acolo, e magie!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Prima bere

Next Post

Light riders

Related Posts