fbpx
voucher cadou: Clever.Ciulea

A clever app for a clever city | Voucher cadou: Clever.Ciulea

Ciulea.ro și Clever TAXI îți oferă cadou următoarea cursă: folosește voucherul Clever.Ciulea

Că sunt fan al aplicațiilor mobile nu cred că mai e un secret. Instalez și testez tot felul de aplicații care consider că o să-mi ușureze viața. Sunt convins că tehnologia are acest rol în viața noastră și dacă o folosim corect chiar ne va face viața mai ușoară, permițându-ne să avem mai mult timp să facem ceea ce ne face nouă plăcere.

Folosesc aplicația Clever TAXI încă de pe vremea când stăteam ieșit pe geam ca să pot vorbi la telefon. Pentru că nu mai rezistam să ies afară din pub, să mă lungesc pe geamuri, să caut semnal la telefon de parcă eram în vârful dealului, am căutat o soluție pentru problema mea. Soluția a venit de la Clever TAXI.

Mai târziu am început să o folosesc prin toate orașele din România pe care le-am vizitat (încă o folosesc). Sincer să fiu în București nu mă urc în taxi de pe stradă, nu îmi chem taxi telefonic. Singura modalitate prin care circul cu un taxi este să-l chem prin aplicație. Sunt eu mai confortabil așa, mai ales că acum am posibilitatea să-mi definesc traseul. Știu la ce vă gândiți: da, dar dacă-mi setez destinația, taximetistul poate o să mă refuze, că cine știe, nu-i convine până unde merg. Ei bine, nu e cazul pentru că șoferul vede destinația abia după ce m-am urcat în mașină.

Testează și tu facilitățile, în mod gratuit, folosind codul Clever.Ciulea

Unul dintre cele mai uzuale motive pentru care lumea se ferește de taximetre este că le este frică, pe bună dreptate, de oamenii care le conduc. Adevărul este că te miri peste ce oameni dai câteodată. Din fericire nu e cazul, neaparat, al Clujului. Bine, să ne înțelegem, nici noi nu ducem lipsă de uscături. Cu toate astea, băieții de la Clever Taxi au venit oarecum în ajutorul nostru, al clienților, cu niște facilități care să vină în întâmpinarea noastră.

  • Driver Quality – departament care se ocupă de menținerea calității serviciului prin supravegherea ratingurilor și feedback-urilor primite de șoferi
  • Customer support non-stop – ai o problemă, suni și rezolvi. Oricând, la orice oră.
  • Destinația – ai posibilitatea de a-ți adăuga destinația. Șoferul vede destinația doar după ce clientul se urcă în mașină.

și poate cea mai importantă facilitate este ușurința cu care folosești aplicația.

Introdu codul promoțional Clever.Ciulea în meniul aplicației: Metode de plată -> Adaugă voucher și următoarea călătorie cu plata prin aplicație, în limita a 15 lei, o să fie practic gratuită.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Concert Lara Fabian la Cluj, 29 martie, Sala Polivalenta

Concert Lara Fabian la Cluj, 29 martie, Sala Polivalenta

Next Post
UNTOLD 2018

Primii artiști care urcă pe scena UNTOLD 2018

Related Posts

WANTED: PHP developer!

Suntem undeva in Cluj Napoca, anul Domnului 2011, PHP developeru’ a facut ravagii in spatiul virtual! Criza economica care planeaza asupra spatiului carpato-danubian, si nu numai … in doua ape … nu a reusit sa opreasca cautarile …. domnul, sau doamna (nu ii este cunoscut sexul, doar numele ) Developer … PHP Developer este lipit pe toate stalpurile din Cluj
citește mai mult

ClujLife Awards 04

ClujLife Awards prezinta feedback-ul publicului “devorator” de evenimente, parerea tinerilor cu o viata sociala activa, ce ies destul de des. Tot ce a contat in 2013 s-a concretizat intr-o lista de nominalizati ce pot fi sustinuti
citește mai mult