fbpx

Resurse utile #16: Ai nevoie de un fotograf acum? Cheamă-l prin PictoApp

De câte ori v-ați aflat în situația în care să realizați că aveți nevoie de un fotograf acum. În secunda asta, pentru că e o lumină senzațională la apus, pentru că sunteți la un eveniment și nu v-ați gândit din timp să vorbiți cu un fotograf profesionist, pentru că aveți o stare de spirit senzațională pe care vreți să o imortalizați, pentru că… De câte ori ați avut această problemă?

Cu siguranță nu sunteți singurii care s-au aflat în această situație. Spun la timpul trecut, pentru că de acum nu mai aveți această problemă. Niște băieți din Cluj au făcut următorul pas și au dezvoltat aplicația PictoApp, care fix asta face: apeși un buton și un fotograf profesionist ajunge în 5 minute la tine pentru a te fotografia.

PictoApp este ca Uber pentru fotografie

Aplicație este extrem de facilă și ușor de utilizat: ai o listă cu fotografi disponibili (îi selectează pe baza proximității), din listă îți alegi fotograful (ai posibilitatea să le vizualizezi portofoliu), el îți răspunde (îți dă un timp estimativ în care ajunge la tine), după care începeți ședința foto.

Simplu și rapid. Primești fotografiile în câteva ore. Eu am făcut o ședință foto ieri, la muzeul satului din Cluj-Napoca și le-am primit în 2 ore.

Totuși, trebuie să fiți înțelegători cu ei, sunt la început de drum. Nici nu știu, cu pandemia asta, dacă au lansat oficial aplicația sau nu. Oricum, eu vă recomand să v-o instalați și să o testați.

Cred că e interesant de văzut cum va evolua această piață. Adevărul e că dacă îmi spuneai acum 15 ani că prin apăsarea unui buton va veni o mașină la mine să mă ducă din punctul A în punctul B, iar șoferul respectiv nu e taximetrist, ci e o persoană care merge și el în direcția respectivă, îți ziceam că aberezi.

Tehnologia și comportamentul nostru a evoluat, s-a tansformat, drept urmare e normal să apară răspunsuri la cele mai îndrăznețe nevoi.

PictoApp: Professional pictakers minutes away | Request the one that you like | See your pictaker arrive in real time


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Perfetto Pizza Italiano

Pizzerie nouă-n Cluj: Perfetto Pizza Italiano

Next Post

Frank the Tank, cel mai nou pub al Clujului

Related Posts