fbpx

Street magic

De cand ma stiu am fost miscat de artistii care au ca scena strada larga…. Indiferent ca vorbim de magicieni, dansatori, cantareti sau mai stiu eu ce. Intotdeauna am fost fascinat/impresionat de catre ei si actul lor artistic.

Ma enerveaza la culme cliseul “in afara”, dar, de data aceasta ma simt nevoit sa-l foloesc si eu. Nu stiu de ce la noi in tara, street performersii sunt priviti ca cersatori… Ceea ce, din punctul meu de vedere, mi se pare de-a dreptul jignitor. Vorba clieseului, in afara, acestia sunt apreciati la adevarata lor valoare

Street magic in Blackpool from ciulea on Vimeo.

Astept cu nerabdare momentul in care si in Cluj (ca sa nu generalizez la toata tara) o sa fie priviti artistii de strada asa cum merita.


4 comments
  1. Sincer nu am avut niciodata ocazia sa vad un act artistic (de orice gen) de calitate la noi in Romania. Cel putin “Street Magic” nu am vazut deloc pe strazile din Bucuresti. Daca acestea exista totusi sunt prea putine si probabil prost vazute…ca o cersetorie. Romanul are prostul obicei sa eticheteze omul fara a ii da totusi o sansa sa expuna ceea ce stie sau ce poate.

  2. Nu știu cum procedeaza artiști magic street in alte părți dar acum câteva saptamâni era un tânăr ce cânta la flaut pe Eroilor. Nu știu sa zic dacă felul in care cânta era bun sau rău ca nu mă pricep. I-am apreciat munca si i-am dat niște lei.
    A doua zi l-am văzut cum își instraineaza castigurile dând banii unui cunoscut valutist din fata de la Diesel.
    Așa ca s-a terminat cu apreciere si cu leii in viitor…cel puțin din partea mea…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cu busu’ prin Anglia

Next Post

Intai martie calator

Related Posts