fbpx

O zi din viata unui microb

Eroul principal a acestei povestioare, nu e un microb oarecare, nu nu .. e vorba de microbul care traieste in vasul de WC … locul suprem unde ajung toate dejectiile omenirii.

Viata acestuia nu e cu mult diferita fata de a altor dejectii omenesti .. si el se trezeste ca tot omu’ de dimineata si mere la lucru, odata ajuns acolo isi serveste, din nou ca tat omu’, linistit cafeaua, sau ceaiul sau paharu’ de apa, sau erectia de dimineata.

Dupa aceea, si el, ca un microb obisnuit, se apuca de treaba … si nu sta ca majoritatea microbilor care nu aduc nici un sfant PIB’ului … nu, acesta este un microb special, el lucra pe rupte!

Dupa o zi obositoare in slujba microbului platitor de taxe, erou’ nostru’, pentru ca trebe sa recunoastem e un erou, se duce si el acasa ca tat microbu’ si isi va pregatii ceva de mancat.

Si, binenteles, inainte de a pune geana pe geana, isi va satisface, ultima nevoie microbista … dar avand in vedere ca suntem in era tehnologiei, si el, se va folosii la maxim de aceasta!

Acest microb, dupa cum bine ati inteles, face parte din consiliul de administrare a celui mai infestat loc din lumea asta!

Stefan spunea ca este cineva pe lumea asta care ar putea sa omoare 100% toti microbii, ma eu sunt putin sceptic, adica nu ca nu ar putea, dar totusi, sa pui substanta aia care OMOARA toti microbii in vasul de WC, ar insemna sa facem GENOCID … cu toate ca nu cred ca omenirea ar condamna asa ceva …

Asa ca, ma intreb, oare cum as putea sa il numesc pe acest microb? … ma ajutati cu ceva denumiri? … in latina va rog … ce ziceti de boculus imperfectus


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

De ce?

Next Post

Aqualand Deva

Related Posts