fbpx

Gaina, Targul de fete de pe muntele Gaina

Dupa cum va spuneam vineri, mi s-a facut dor de Targul de fate de pe muntele Gaina, asa ca sambata, am baut o cafeluta, dupa care mi-am pus fundul in masina si am plecat spre muntele Gaina.

Evident ca am facut opririle de rigoare, pe drum, la izvoarele, atat tursistice, cat si strategice (va recomand sa faceti pauza cat sa beti o gura de apa rece de la munte)

Odata ajuns in Avram Iancu pot sa va spun ca am gasit aceleasi tabare care erau si acum 15 ani. Aceleasi personaje, care se plimbau din capatul satului pana in fundul satului. Aceiasi tersa din mijlocul satului. Discoteca nu se mai facea, in schimb sambata se facea concert… vis-a-vis de primaria cea nou.

A fost bestial! A fost bestial sa retraiesc vremurile cand bateam satu cu berea-n mana, din capat pana-n capat!

Din pacate anul asta nu am avut cu cine sa urc pe munte… asa ca m-am racorit in Aries… efectiv mi-am bagat picioarele in locul de unde izvoraste raul. Va doresc sa aveti parte de asemenea senzatii!

Partea buna a faptului ca nu am urcat pe munte a fost faptul ca am surprins momentul in care tulnicaresele se pregateau de concert… isi pregateau tulnicele

Pregatirea tulnicului inainte de concertul de pe muntele Gaina


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Targul de fete de pe Muntele Gaina

Next Post

Articulez caricaturile vietii

Related Posts