fbpx

Noi decidem!

Ma, nu vreau sa va fac in ciuda … voua, astora care nu stati in Cluj, dar, efectiv nu am ce sa fac … dupa nenumarate articole, in care ma laudam cu ce fain ii Cluju’ … fie ca vorbim din prisma oameniilor faini care populeaza orasul, ori a activitatiilor care se desfasoara, si nu in ultimu’ rand, a companiilor care dezvolta aplicatii … Cluju’ e un oras bestial!

Ei bine, de ceva vreme, aplicatia Trip Journal, dezvoltata de catre compania iQuest, a adus, nu doar Cluju, ci Romania pe buzele celor de la webby … adica, care v’a sa zica:

Trip Journal – prima nominalizare romaneasca la Webby Awards!

Asadar, avand in vedere faptu’, ca momentan se afla pe locul 3, eu va propun, sa facem un act de solidaritate, sa ne unim fortele, sa ii facem sa ajunga pe locul 1. Cum facem asta? Pai foarte simplu:

1. Dai click aici si votezi.

2. Daca esti in mediu online: dai un mail, dai un twitt, dai un like pe facebook la linku’ ala, si daca esti mandru’ posesor a unui blog, poti sa pui un banner ceva, pe care sa inserezi linku’ de vot ( http://webby.aol.com/media_types/mobile-web?focused_on_category=885#cat_id_885 ) – ceva in genu’ cum am io in partea dreapta . Bannerele le gasesti aici si aici.

Mai multe detalii gasesti accesand blogu’ iQuest.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. April 22, 2011

    […] (în Ziua de Cluj, Ştiri de Cluj sau Hotnews) sau pe bloguri (la Adspedia, Bogdan Beşliu sau Ciulea) , aplicaţia mobilă Trip Journal, dezvoltată de către iQuest, a fost nominalizată […]

  2. April 28, 2011

    […] anume, nici alfabetica, nici ordinala >> Paul-Sorin Tita, Cabral, Chinezu, Marian Hurducas, Dan Ciulea, Ziua de Cluj, Ştiri de Cluj, Hotnews, Bogdan Besliu, AdHugger, Alex Bartis, Androider.ro, Manafu, […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.