fbpx

Noi decidem!

Ma, nu vreau sa va fac in ciuda … voua, astora care nu stati in Cluj, dar, efectiv nu am ce sa fac … dupa nenumarate articole, in care ma laudam cu ce fain ii Cluju’ … fie ca vorbim din prisma oameniilor faini care populeaza orasul, ori a activitatiilor care se desfasoara, si nu in ultimu’ rand, a companiilor care dezvolta aplicatii … Cluju’ e un oras bestial! Ei bine, de ceva vreme, aplicatia Trip Journal, dezvoltata de catre compania Iquest, a adus, nu doar Cluju, ci Romania pe buzele celor de la webby

Ma, nu vreau sa va fac in ciuda … voua, astora care nu stati in Cluj, dar, efectiv nu am ce sa fac … dupa nenumarate articole, in care ma laudam cu ce fain ii Cluju’ … fie ca vorbim din prisma oameniilor faini care populeaza orasul, ori a activitatiilor care se desfasoara, si nu in ultimu’ rand, a companiilor care dezvolta aplicatii … Cluju’ e un oras bestial!

Ei bine, de ceva vreme, aplicatia Trip Journal, dezvoltata de catre compania iQuest, a adus, nu doar Cluju, ci Romania pe buzele celor de la webby … adica, care v’a sa zica:

Trip Journal – prima nominalizare romaneasca la Webby Awards!

Asadar, avand in vedere faptu’, ca momentan se afla pe locul 3, eu va propun, sa facem un act de solidaritate, sa ne unim fortele, sa ii facem sa ajunga pe locul 1. Cum facem asta? Pai foarte simplu:

1. Dai click aici si votezi.

2. Daca esti in mediu online: dai un mail, dai un twitt, dai un like pe facebook la linku’ ala, si daca esti mandru’ posesor a unui blog, poti sa pui un banner ceva, pe care sa inserezi linku’ de vot ( http://webby.aol.com/media_types/mobile-web?focused_on_category=885#cat_id_885 ) – ceva in genu’ cum am io in partea dreapta . Bannerele le gasesti aici si aici.

Mai multe detalii gasesti accesand blogu’ iQuest.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Se intampla’n Cluj

Next Post

De la mine, pentru tine!

Related Posts

Lucruri faine’n Cluj

Ma, cand va spuneam io ca iubesc Cluju’ (frumusetea orasului e data in primul rand de oamenii care populeaza beteloanele), nu vorbeam asa numa’n vant … nu am “nascocit” motive … stii de ce? Ca nu aveam nevoie sa nascocesc … [vrem să facem un robot împreună, robotul comunităţii online clujene. Şi nu orice robot, ci cel mai mare făcut vreodată în România, din 2.000 de pachete de ţigări!] No’, sincer amu’, ziceti voi, nu ii fain Cluju’ … nu ii fain ca se fac tat felu’ de evenimente, extraordinare … pentru societate … ca pana la urma, asta ne face sa fiim fruncea :D
citește mai mult