fbpx

Family Fun, Sunrise Party și nu în ultimul rând Gourmaki și ceva cultură

Din punctul meu de vedere Grecia are cel mai bun raport calitate – preț când vine vorba de destinații de vacanță cu velierul. Vara.

Prima escapadă de acest gen am experimentat-o în 2011 și de atunci m-am îndrăgostit iremediabil de vacanța cu velierul în Grecia. M-am îndrăgostit de smaraldul apei, de gastronomia locală, de golfurile în care te poți scălda, de satele de munte, de generozitatea și ospitalitatea oamenilor.

În 2016 am făcut un mic experiment cu o gașcă de prieteni, experiment care s-a materializat în Pikasea Greece Sail & Caraibean Sale.

Sunrise Party combinat cu Gourmaki și ceva cultură sunt pachetele pe care le combin ori de câte ori vizitez Grecia, cred că v-ați dat seama de acest lucru până acum.

Pachet care se traduce în: sera facem party-uri nebune pe veliere și catamarane, unde cunosc oameni noi și mă distrez alături de ei pe ritmuri mixate de DJs rezidenți UNTOLD, SNOWFEST, OVERNIGHT, TiMAF și sau alte evenimente de profil, iar dimineața mă trezesc, fac o baie în golf, mă spăl pe dinți cu Captain Morgan și încep aventura culinaro-socialo-culturală.

E destul de geru să explic în cuvinte, cred că cel mai bine vă las câteva poze edificatoare

Și dacă vă întrebați de unde am luat pozele astea, să știți că nu sunt poze de stock 🙂

Află cum poți pleca în cea mai tare vacanță din viața ta!

Să nu mai spuneți nimănui, dar să știți că dacă îi anunțați că ați aflat de promoție de la mine, de pe ciulea.ro, veți primi o surpirză.

Așadar să vină vara, dar nu înainte de a ne mai da câteva ture 🏂


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
ClujLife Community Conference – a 4-a ediție

ClujLife Community Conference #4

Next Post
ClujLife Community Conference

De ce să participi și cum a fost la ClujLife Community Confence #4?

Related Posts

Cum se fabrica o stire

Ca tot e un subiect fierbinte … si ca tot nu am fost pe faza … paradoxal, saptamana trecuta s’o intamplat o intamplare intamplatoare, si anume, un amic de’a meu, in timpu’ furtunii de pe mare, printre stropi si vant, ne’o explicat, ca el, a prestat si ca jurnalist … acum taspe mii de ani.
citește mai mult