fbpx

Noaptea …

Fain o fo’ fotbalu de azi noapte, mama ce dinti au crocodilii astia, oare cate bacterii sunt la ei intre dinti, am sa mai merg la fotbal noaptea la zece, sper sa imi raspunda aia cu apartamentul din Muntenegru, cine sunt pradatorii directi ai crocodilului … are asa ceva, ce chestie cu cu Dr. G asta, plm, chiar asa, sa nu ai nici o treaba, maine diminieata sa imi verific mailu, poate a trimis un raspuns favorabil, ce draq de substante isi da pe la nas, ca sa nu simta mirosul de cadavru, nu stiu nici un pradator direct a crocodilului, sau poate e imuna la mirosuri, ce talpa am luat aseara, oare cat de greu e drumu’ pana la apartamentu’ din muntenegru, la cate o fi vazut Dr G, cu siguranta ca nimic nu o mai poate soca, pana mea de animale preistorice, ce forta au in dinti, singura problema o fi prin Serbia, oricum, am jucat destul de bine aseara, oare ce trebuia sa fac dimineata la birou, haha ce am facut la nunta in week-end, daca mai stau mult maine dimineata o sa fiu rupt, de ce oare trebuie sa dormim, care draq era animalu ala care doarme 22 de ore pe zi, cred ca cel mai bine ar fi sa ne oprim in Belgrad, oare Dr. G. are concediu? ioi ma, cat trebuie sa fumezi inainte sa iti vina idei sa faci studiile pe care le fac englezi?

Hmm, am impresia ca e trei noapte, ar cam trebuiii sa ma duc la baie … imi e prea lene, ma duc la dimineata ca oricum nu emult, ce prost ii ala cu emisiunea vietii de supravietuire, oare la ce episod o fi ajuns tanar si nelinistit, se mai filmeaza mult, si mai important de ce… oare crocodilu, ce draq ziceam, cum sa iti uiti un gand?

Sa nu uit maine dimineata sa …

cer instelat


13 comments
  1. n-ai auzit de somnifere?:)) a nu se administra impreuna cu laxativele…ca dai in balbaire.. cand te vei trezii o sa iti trebuiasca substanta dinaceea contra mirosului:))) cum are DR. G.

  2. Pingback: avemblog.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Wrestlingu’

Next Post

Ma duc la bai

Related Posts