fbpx

Muzica simfonica

Va ziceam eu ieri ca-s inebunit dupa concertul de anu’ nou, va spuneam eu ca fac tot posibilul sa merg la concertele care au loc in Cluj Napoca, va spuneam eu ca aceste concerte imi induc o stare de bine… asa per general.

Ei bine, ieri am avut placerea sa merg in sala Auditorium Maximum de la UBB si sa ascult concertul Note de an nou, sustinut de orchestra Notes&Ties condusa de “bagheta” dirijorului Vlad Agachi

mai multe poze pe facebook

Poate am fost asa de incantat si din cauza ca orchestra este una cu o componenta extrem de tanara… adica, dirijorul Vlad Agachi s-a nascut in 1982, iar restul membrilor au varste cuprinse intre 25 si 30 de ani… eu zic ca e un lucru mare ca o orchestra formata din asa oameni tineri, sa cante asa de bine!

Oricum, ma incanta la nebunie faptul ca ieri s-au cantat doar melodii din Tom &Jerry.


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Concertul de anul nou

Next Post

Oare…

Related Posts

Cand online’ul intra in offline!

Fara nici o tenta sexuala, pur si implu e un titlu’ de can’can, ce te duc cu gandu’ la tat felu’ de “pufosenii”, dar care nu are nici cea mai mica legatura cu ceea ce nimeni nu s’ar fiigandit, daca eu nu as fi aduc in discutie … deci despre ce discutam? .. momentan despre nimic, dar reiau. Pana una alta, pot sa va spun ca am avut un sfarsit de saptamana plin … am dormit maxim 8 ore adunat … dar, va spun din straFUNDU inimii mele: Ce drac cautati pe bloguri? Iesiti in offline si traiti-va viata!
citește mai mult