fbpx

Expozitiei foto "2+1 gratis"

Ca stiti, ca nu stiti, eu tot va spun: iubesc arta!

Da ma, imi place sa merg la teatru, la concert de muzica simfonica, la expozitii de tot felu. Acum ca timpul nu imi permite cate as vrea eu sa vad… asta-i deja e o alta discutie. Oricum, important e ca pe cat imi permite, merg!

Astfel, din sfera evenimentelor si aspectelor cultural-artistice, va propun, acelora dintre voi care sunteti in/din Cluj, in perioada 7 – 13 februarie 2012 sa vizitiati  Bastionul Croitorilor pentru ca are loc expozitia foto “2+ 1 gratis” – 2 fotografi din Cluj-Napoca si unul din Galati:

Vernisajul expozitiei va fi in data de 7 februarie de la ora 17:00: fotografii deosebite, oameni faini si muzica buna cantata de Will Doo. Si ca sa va fac pofta, mai jos gasiti o mica partea din galeria foto pe care Radu Neag o va expune


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum m-am lasat de fumat

Next Post

Farfurii curate – un proiect ce merita “furat”

Related Posts

U pentru Cluj!

Cluju-i fain fara doar si poate … incepand de la minunatu’, destul de obscuru’ Muzeu’ a Farmaciei, continuand cu superbele festivaluri care impanzesc orasul de-a lungul anului (TIFF, Comedy Cluj, Filmului Francez, etc) si terminand cu sufletu’ mare a clujenilor, nu gresesc deloc cand spun: Cluju-i Cluj!
citește mai mult

Ce citesti?

Si nu ma refer de unde te informezi, nu ma refer la momentele de intimitate pe care le ai tu si cartea ta preferata aveti un moment de profunda comuniune .. contopire … nu, nu la asta ma refer cand spun ce citesti? … ma refer la acel moment din fiecare zi, in care te simti stapan pe propriile tale picioare … cand esti rege, ce sa o mai lungim. Adica, io am o chestie, in acel moment unic, si de ce sa nu recunoastem, destul de important din viata fiecaruia dintre noi, imi place sa ma scufund in lectura … si daca timpu’ imi permite, deschid geamu’.
citește mai mult