fbpx

LollyBoom 2017, ediția Brașov – gânduri de final

Următorul pas logic după cele trei ediții LollyBoom de la Cluj-Napoca era să se organizeze și-n alte orașe din țară. Festivalul s-a maturizat, dovadă fiind chiar ediția de la Brașov.

LollyBoom 2017 ediția Brașov a însemnat 27 de zone amenajate, 273 de ateliere atât pentru cei mici, cât și pentru adulți cu 1.723 de înscrieri unice, peste 38.000 de participanți s-au bucurat de spetacole de teatru, dans, magie, concerte, proiecții de film, escaladă, bubble football.

În acestă ediție ne-am bucurat de activări calitative și pentru adulți, nu doar pentru cei mai inocenți dintre noi, dintre care, preferatele mele au fost: CUANTUNE (din punctul meu de vedere, Elisabeth are una din cele mai bune voci din România)., balonul cu aer cald a fost o apariție inedită pentru toată lumea și, fără să ne dăm seama, a fost o premieră pentru Brașov (noi am fost primii care am adus și un balon cu aer cald în acest oraș minunat) și nu în ultimul rând teatrul Facebook Lover.

Prezența lui Sebastian Topan la proiecția filmului Usturoi a fost un deliciu. Serios, omul e minunat și mă bucur că s-a descis să-și sărbătorească ziua de naștere în cadrul Lolly Brașov.

Am reușit ca peste 90% din înscrierile la atelierele creative (indiferent că discutăm de atelierele pentru cei mici sau pentru cei mari… chiar și ridicările cu balonul cu aer cald au fost făcute prin sistemul de înscriere online) să le facem online, ceea ce a redus timpul de așteptat, astfel că atmosfera în festival a fost și mai plăcută, atât pentru participanți, cât și pentru noi, organizatorii.

Cu toate că absolut toată lumea cu care am discutat m-au atenționat că oamenii din Brațov sunt imbobili, prost crescuți și cu puși de harță, noi, la LollyBoom, am fost extrem de plăcut surpinși de primirea mai mult decât amicală cu care am fost primiți. Nu știu de ce am fost avertizat, dar din fericire noi ne-am simțit extrem de bine alături de cei peste 38.000 de vizitatori ai festivalului.

A fost o ediție minunată, ne-am simțit extraordinar de bine, mă bucur că am venit și la Brașov.

Nu vă spun mai multe, las doar o informație aici: București, luna octombrie 😀


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Dă boiz ar bec! Mergem pe jos pentru cei care nu pot să o facă

Next Post

Cluj-Napoca, capitala sănătății.

Related Posts