fbpx

Mediatic Cluj a jucat la Cupa liceelor

Dupa cum v-am spus, azi am jucat un superb triunghiular, in cadrul cupei liceelor. Cupa, ajunsa la frumoasa editia cu numarul 8, sub tutele mirificului Ovidiu Blag (serios, am numai cuvinte de lauda pentru el, pentru implicarea de care da dovada… jos palaria Ovidiu, esti un om de suta!)

Dupa cum v-am spus, am fost invitati sa jucam impotriva marilor fotbalisti ardeleni (Ciucur, Nadaban – portar,  Vadana, Banceu, Dulca, Pojar, Sandru, Cocan, Falub, Dican, Sabo, Popescu, Maier, Cioloboc, Maris, Meszaros, Lazar) si echipa profesorilor.

In meciul cu fostele glorii din ardeal, am reusit un egal 2-2, cu o reusita de-a mea: un incredibil lob expediat din apropierea propriului careu [Ora de cluj]… chiar daca, comentatorul de la TVR i-a atribuit golul lui Alex Ursa.

Iar meciul impotriva profesorilor s-a terminat cu un scor alb, zero la zero.

Una peste alta, zic eu, ne-am descurcat bine!

Mediatic Cluj

Foto by Rus Danyel

Vreu sa-i multumesc, in primul rand lui Ovidiu Blag pentru ca ne-a invitat sa jucam, la Ancada ca ne-a imbracat (ma rog, in poza, doar sortul si jambierele sunt de la Ancada) si nu in ultimul rand, coechipierilor, pe care am sa-i numesc de de la stanga la dreapta, de sus in jos, pentru colegialitate.

Asadar, Mediatic Cluj este formata din:

Speram ca pe viitor sa strangem si o galerie… mai numeroasa 😀


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O zi din viata unui TIFFoman

Next Post

Nu sunt gras pentru ca-s fomist!

Related Posts