fbpx

Mesopotamia – orasul meu minier

Stiti ca v’am spus ca m’o prins un joculet de pe facebook … si v’am intrebat care e numele lui? No’, va anunt, ca dupa cateva zile am reusit performantamesopotamia - orasul minier 

Ma, joculetu’ e destul de real … adica, vreau sa va spun ca eu am incercat sa pastrez un echilibru intre natura, oras … si om. Nu e usor, ca intr’o comunitate miniera sa faci acest lucru … vorba aia, in locu’ padurilor as putea sa fac niste blocuri de toata frumusetea … pentru a avea cat mai multi muncitori … doar ca daca astia nu’s multumiti, se cara … si raman cu un oras minier … mort!

Clar, da clar nu e usor sa ai un oras minier … serios. Sunt extrem, extrem de multe chestiuni de luat in calcul … incepand de la aprozare, si terminand cu pomuletu’ pe care il plantezi pentru fericirea comunitatii!

Comunitatea mi se pare cel mai greu de multumit … io, am facut la scoli, de ar trebuii sa iasa super oameni de acolo … si cu toate astea, nu am reusit decat un 60% grad de fericire … asta, pentru ca am vrut sa imi dezvolt cat mai mult orasul.

Azi mi’am propus sa imi duc oraselu’ pe 100% bunastarea

bunastare - orasul minier


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am tinut cu dintii de ea!

Next Post

Comedy Cluj – va recomand filme

Related Posts