Home » Am tinut cu dintii de ea!

Am tinut cu dintii de ea!

Wekeendu’ ce tocmai s’o incheiat [nu plang, nu plang] a fost extrem, extrem de intens! In primu’ rand, Vineri s’a dat startu’ la un super festival de film, pe care binenteles ca tot Cluju’ il gazduieste, si anume Comedy Cluj.

Sambata, am reusit, cu chiu’ cu vai, ce e drept, sa ne calificam in etapa urmatoare din cupa bloggerilor. Tot Sambata, am participat la o super, super initiativa. Pubcrawlu’ pornit de catre Psaico … care, s’o incheiat undeva la orele 2 (pentru mine) … din simplu’ motiv, ca in urmatoarea zi, aveam meciuri de fotbal in cadru’ competitiei cupa bloggerilor.

Asa ca, Duminica dimineata la ora 10 eram prezenti la baza sportiva Unirea, cu o dorinta nebuna de a ne apara titlu’ … cu toate ca intreaga noastra echipa era mai mult decat distrusa … din cauza petrecerii din seara precedenta.

Si, ca sa nu o mai lungesc, va spun ca finala a fost una … controversata, dar la final

cupa bloggerilor 2011 Sponsorii competitiei organizate de sport meet sunt Canyon,Activia, Banca Transilvania, Etarget,Zorile Store, L.A. Fuel RO si GSP. Sponsorul echipei noastre, este Mediatic Cluj careia ii multumim pentru tot sprijinul acordat!

P.S.

Poate vreti sa vedeti o parte din festivitatea de decernare a premiilor … filmat cu telefonu’ de buburuza


comments

7 comentarii la „Am tinut cu dintii de ea!”

  1. Pingback: ClujPubCrawl la final | Schumitza.info

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 10-16 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Pingback: Din ciclul "ce fain e la Cluj!" | TVdece

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.