fbpx

Am tinut cu dintii de ea!

Wekeendu’ ce tocmai s’o incheiat [nu plang, nu plang] a fost extrem, extrem de intens! In primu’ rand, Vineri s’a dat startu’ la un super festival de film, pe care binenteles ca tot Cluju’ il gazduieste, si anume Comedy Cluj.

Sambata, am reusit, cu chiu’ cu vai, ce e drept, sa ne calificam in etapa urmatoare din cupa bloggerilor. Tot Sambata, am participat la o super, super initiativa. Pubcrawlu’ pornit de catre Psaico … care, s’o incheiat undeva la orele 2 (pentru mine) … din simplu’ motiv, ca in urmatoarea zi, aveam meciuri de fotbal in cadru’ competitiei cupa bloggerilor.

Asa ca, Duminica dimineata la ora 10 eram prezenti la baza sportiva Unirea, cu o dorinta nebuna de a ne apara titlu’ … cu toate ca intreaga noastra echipa era mai mult decat distrusa … din cauza petrecerii din seara precedenta.

Si, ca sa nu o mai lungesc, va spun ca finala a fost una … controversata, dar la final

cupa bloggerilor 2011 Sponsorii competitiei organizate de sport meet sunt Canyon,Activia, Banca Transilvania, Etarget,Zorile Store, L.A. Fuel RO si GSP. Sponsorul echipei noastre, este Mediatic Cluj careia ii multumim pentru tot sprijinul acordat!

P.S.

Poate vreti sa vedeti o parte din festivitatea de decernare a premiilor … filmat cu telefonu’ de buburuza


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am fost intr’un pub crawl

Next Post

Mesopotamia – orasul meu minier

Related Posts

In spatele companiilor sunt oameni!

La mine problema e destul de simpla … cand merg la farmacie, in 99% din cazuri merg la farmacia de langa mine, in primu’ rand pentru ca m’am inprietenit cu Ioana … si stie cum sa se comporte, apoi din cauza ca are preturi extrem de bune (in comparatie cu alte farmacii) si nu in ultimu’ rand ca e chiar langa mine …
citește mai mult

Ce am castigat

Ca tot ne pierdem timpu’ online (vorba cuiva), incitat de articolu’ lu’ Vasile (scuza’ma Vasile, am incercat sa caut un raspuns la intrebarea ta, da sa mor daca stiu … daca imi vine am sa te anunt), singuru’ neuron functional, o inceput sa alunece pe creieru’ neted … in drumu’ lui, a dat peste un musuroi de intrebare: Ce am castigat eu din toata aceasta experienta 2.0 … la care iau parte activ (aproape zilnic), inca din august 2009?
citește mai mult

Ce ti’ai luat de Paste?

Aceasta traditie, e una cat se poate de simpla … adica, tot ce aveai de facut era, sa iti cumperi haine noi … dar trebuiau ca doar in Duminica de Paste sa fie purtate … adica, in prima zi de Paste sa fie inaugurate … nu era obligatoriu sa fie cumparate in saptamana Patimilor … dar era obligatoriu, precum bataiile inimii, sa nu ii fie rupta eticheta pana in ziua de Paste … chiar inainte de a iesii pe strazi, cu un ou in buzunar, mergand in centru, pentru a’ti intalnii consatenii .. si ei, pusi la patru ace … sau ma rog, avand eticheta proaspat rupta!
citește mai mult