fbpx

Orasul minier

Clar, da clar is terminat de toate jocurile si mizeriile care imi vin ca request pe facebook … cred ca “sechelele” mi se trag de la mizeria aia de farmville … adica no’, nu mo’ prins pe mine … poate si din cauza ca o fost o nebunie cand s’o lansat … in  cercu’ meu de prieteni .. nu stiu … in fine, am fost si sunt extrem de sceptic cand vine vorba de orice fel de aplicatii pe susnumita platforma.

Orasul MinierBinenteles, ca primu’ imbold, cand am primit requestu’ pentru orasul minier de la Titus, a fost sa ii dau ignore, si sa ii dau un mesaj privat in care sa ii spun una alta de requesturile lui … sincer ignore o primit aplicatia … ca norocu’ ca nu i’am dat si block.

Totusi, am zis sa ii acord o sansa, avand in vedere ca e prima aplicatie de acest gen facuta de o firma romaneasca, si avand public tinta concetatenii mei … asa ca am decis sa imi arunc un ochi peste joculet.

Una peste alta, pot spune ca e un joculet frumusel … imi aduce aminte de …. uaaaa, am uitat ce joc ma jucam io in studentie … uaaaa, nu imi vine sa cred … aveam un sat, si trebuia sa il fac sa ajunga oras … si tot asa … oare cum se numeste???

Bunastare

Oricum in genu’ lu’ ala ii si orasul minier … adica, ai un orasel, ma rog io ii zic sat, si trebuie sa il cresti mare … sa il faci sa devina cel mai prosper oras minier din lume … nu e mare lucru, trebuie sa le dai la oameni de lucru … si ce imi place mie cel mai mult, trebuie sa pastrazi o balanta in comunitatea … adica plm, daca orasu’ ii naspa, nimeni nu vrea sa stea in el!

Nu o mai lungesc, va mai spun doar ca primu’ pas la orasul minier, e sa iti alegi numele orasului … adica no’, nu poti sa ai un oras fara nume … nu? Asa ca in pasu’ numaru’ unu iti alegi numele …

ghiciti ce nume mi’am ales eu la orasul minier


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

17 Responses

 1. dana says:

  Nu stiu cum ii zice jocului, ca am impresia ca atunci cand erai tu-n studentie, eu eram in frageda pruncie.
  Da’ zic ca orasul l-ai botezat Ciulea-city! 😀

 2. buburuza says:

  sa fie oare Baia deAries city? 😛

 3. injineru says:

  EXCLUSIV IN EXCLUSIVITATE CITY=))

 4. Daniela says:

  Ce treaba ai! Sa te joci joculete online. Eu nu mai am timp de ele! Mi-as dori sa am timp sa ma joc…

 5. Ioana says:

  Te jucai Travian? Pharaoh? Ce oare te jucai?
  A, siiii, cum adica nu poti sa te joci daca nu dai Like la pagina de fb a proiectului Rosia Montana?!

 6. marius says:

  eu spun pas la jocurile facte de companii, indiferent ca sunt pro sau contra…bla, bla, bla.
  Serios, ma apuca scarba! Nu mai stiu ce sa inventezee unii si altii pentru a te atrage de o parte sau alta!

 7. Titus says:

  Confirm ce a zis domnul Ciulea, jocul iti arata cum se dezvolta o comunitate miniera care isi exploateaza resursele si investeste in infrastructura si servicii.

 8. Alexandru says:

  …in mediul virtual.

  Asta ar fi completarea la cele spuse de Titus Capilnean, angajat al RMGC – Rosia Montana Gold Corporation.

  Cand trecem in viata reala, lucrurile sunt putin diferite fata de jocul virtual. Pentru a “dezvolta” comunitatea miniera, este nevoie ca intai sa ii inchizi mina de stat (facut) si sa pui monopol economic pe zona cu ajutorul consilierilor locali platiti ilegal de tine, adica mituiti (facut).
  Apoi, trebuie sa distrugi cateva sate, cateva biserici, cateva cimitire, cativa munti (de facut).
  Insa, inainte de asta, e partea cea mai dificila: trebuie sa convingi oamenii ca tu nu vei distruge cateva sate, cateva biserici, cateva cimitire, cativa munti… cum?

  Pai, cum poti: mita politicienilor (facut), publicitate in presa (facut), acte declarate ilegale (facut), amenintari catre rosienii din opozitie (facut), manifestatii cu oameni adusi pe 4 mici + o bere (facut) si, de ce nu, un joc virtual.
  Este bun si ala pentru a convinge oamenii ca nu vei face ceea ce de fapt vrei sa faci.

 9. irina says:

  ma joc orasul minier,dar am o problema…sunt la nivelul 4 si nu pot sa cumpar nimic,de ex o mina de argint pentru ca imi arata ca e blocat,iar cand dau la management oras imi spune ca sunt tot la nivelul 1.ce sa fac sa pot debloca nivelele?

 10. madaras iosif says:

  am si eu o problema.desi am 5 vecini si multe resurse nu pot trece la nivelul 2.ma poate cnv ajuta?

 1. October 17, 2011

  […] ca v’am spus ca m’o prins un joculet de pe facebook … si v’am intrebat care e numele lui? No’, va anunt, ca dupa cateva zile am reusit […]

 2. November 24, 2011

  […] imaginii: ciulea Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.