fbpx

Light riders

Pe Rareș Ion am avut plăcerea să-l cunosc acum câțiva ani.  M-a cucerit cu prima poză pe care i-a făcut-o nepoțelului Nikos

Eram în Girona, prima zi, când Buburuza îmi spune că Rareș susține în data de 10 martie un workshop de fotografie și că ne-a invitat să fim noi cuplul pe care să-l fotografieze. Am zâmbit, poate prea larg, că fiind și cu tricoul Why so serious? la o terasă, un copil a început să plângă, după care am zis: CLAAAAAR și apoi am sorbit, staisfăcut din cale afară, din paharul cu Sangria.

Este pentru prima dată când, atât eu, cât și Buburuza, participăm la o sesiune foto de acest gen. Experiența a fost fabuloasă, în primul rând pentru că Rareș a înțeles acest lucru și a știut cum să ne vorbească, psihologic vorbind, astfel încât să nu simțim că ne fotografiază.

Rareș Ion | 1 Day Portrait | Dual Sessions Seminar March 10 2018

Practic a combinat excelent informațiile pe care le transmitea studenților cu instrucțiunile pe care ni le spunea nouă, astfel încât să obțină rezultatul dorit atât de la noi (să intrăm în starea necesară, dar totodată să ”ne luăm” poziția pe care el și-o dorea) , cât și de la fotografi (încadrare, lumini, creativitatea – să te joci din punct de vedere a ”peisajului” etc).

În timp ce eram fotografiați, ne-am uitat nu doar la pozele pe care ni le-a făcut Rareș, ci și la fotografiile cursanților. Mi-au plăcut extrem de mult, așa de mult că i-am rugat și pe ei să-mi trimită fotografiile realizate.

Abia după ce le-am primit, am înțeles că de fapt cursanții nu sunt începători 😀

Mai jos regăsiți câteva instantanee văzute prin lentila fiecărui artist (mă rog, 3 dintre ei). Nu e un top pentru că nu ai cum să spui că o operă de artă este mai bună față de cealată, fiecare artist are o anumită viziune asupra subiectului. Ordinea fotografiilor este una aleatorie, sau mai bine spus le-am pus pe măsură ce le-am primit

Andrei Drăghici 🕸📘📸

Photo By ANDERI DRAGHICI

Mihai Teudean 🕸📘📸

Lili și Dan Ciulea Photo By Mihai Teudean

Cristi Bunoaica 🕸📘📸

Lili și Dan Ciulea Photo Cristi Bunoaica

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui fotograf, acum aveți o paletă mai largă de unde să alegeți.

A! Să nu uit, Rareș Ion nu este legat de Cluj-Napoca, vă sfătuiesc să-l urmăriți și pe Instagram pentru că are niște InstaStory-uri super faine și cine știe, poate vă face cu ochiul și o să vreți o ședință foto… în Barcelona.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
MEATic Restaurant

MEATic Restaurant

Next Post
Feel your menu

Feel your menu – proiect inedit care introduce meniuri în limbaj Braille, în restaurantele clujene

Related Posts