fbpx
Masă în doi

Masă-n doi. În oraș.

Masă în doi: mic dejun, prânz sau cină. Indiferent de care masă discutăm, mie îmi place să o servesc alături de Buburuza, oameni dragi, prieteni sau chiar necunoscuți, cu amendamentul să fie sociabili.

Masă în doi este de fapt numele celui mai nou proiect pe care-l dezvolt pe și prin intermediul acestui blog.

Masă în doi. Ce presupune?

Pe scurt am să ies împreună cu Buburuza în restaurantele / localurile preferate, experimentăm, vă spun ce-mi place, cât am cheltuit, după care vă invit și pe voi, prin intermediul unui concurs să testați locația.

Nu dăm note, mai degrabă ne facem publică experiența avută.

Articol concurs —> Experimentezi —> Împărtășești experiența ta

Masă în doi. De ce?

Pentru fiecare dintre noi, masa în oraș presupune un anumit tabiet. Eu spre exemplu nu pot să iau masa fără un pahar de vin alături. Câteodată îmi iau un pahar de vin la paharul de vin.

Motivul pentru care am vrut să demarez acest proiect este că în ultima perioadă am realizat că una se gândește proprietarul localului care e suma pe care două persoane o va cheltui la el și alta e realitatea.

Nu o dată am avut discuții cu oamenii și-mi spuneau la mine-n local media este de 100 lei, iar eu nu reușeam, făcându-i calcule cu meniul în față, să mă încadrez în bugetul pe care el îl propunea. Sau invers, să-mi spună un buget pe care nu aveam să-l consum.

Așadar fiecare local din proiect va pune la dispoziție pentru voi un buget pentru a lua masa în doi. Bugetul este setat de ei, iar voi o să ne spuneți, printre altele dacă v-ați încadrat sau nu în buget.

Masa nu o să fie o sărbătoare sau ceva, conceptul masă în doi e despre o zi oarecare din săptămână în care ieși să mănânci.

Să știți că sugestiile sunt bine venite, indiferent de natura lor, important este să fie un feedback constructiv, de la sugestii de localuri pe care să le includem în proiect, până la propriile voastre experiențe. Mă repet, constructive (nu-mi doresc oameni categorici, care dau note nefiind avizați să o facă, care fac topuri), care să ne ajute să evoluăm și să dobândim o cultură gastronomică și în Cluj.


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O cafeluţă? O biscuite?

Next Post
#MasăÎnDoi - Livada - Restaurant & Music Lounge

#MasăÎnDoi: Livada – Restaurant & Music Lounge

Related Posts