fbpx
Masă în doi: Blend. Brews & Bites

#MasăÎnDoi: Blend. Brews & Bites

UPDATE: Maria a publicat experiența trăită la Blend. Brews & Bits alături de prietenul ei în cadrul proiectului #masăÎnDoi

Why blend? Because we blended the best of all. So don’t come in, just #blendin. Beers, burgers, bagels, cocktails and lots of good times.

Blend. Brews & Bites

Am mai fost la Blend, dar niciodată cu gândul să mănânc. Dacă stau bine să mă gândesc nu cred că am mai mâncat până acum la ei.

Blend. Brews & Bites

Mi-a fost lăudată salata de rață de la ei de așa multă lume, că nu am mai rezistat și am mers să văd cum e, cu toate că de fiecare dată le răspundeam: io pe Pizișă nu merg să mănânc, acolo merg să petrec.

Masă în doi: Blend. Brews & Bites

Și bine am făcut că am mers, pentru că pe lângă faptul că au multe etichete de bere artizanală, o selecție destul de mare de vin (și la pahar, nu doar la sticlă), au o bucătărie generoasă. Toate astea într-un spațiu super fain.

Am aflat, după ce mi-am comandat drept este, că au brutărie proprie, adică tot ce înseamnă cocături (bagels, chifle pentru burgeri, pita bread și lipii se fac zilnic, în casă).

Dacă știam din timp cu siguranță încercam un burger sau un sandwich, ceva pe bază de pâine. Bine nu e târziu nici acum, e clar că data viitoare am să testez și astea pentru că nu m-am putut abține și mi-am comandat o porție de focaccia. Super bună, Lili a zis că și-ar cumpăra pită de la ei 😀

Buget Blend. Brews & Bites pentru #masăÎnDoi

Eu mi-am comandat o salată The Duckster (motivul pentru care le-am trecut pragul), Buburuza, pentru că nu-i așa, o fată din secolul ăsta nu se ferește să mănânce o mâncare sănătoasă (am explicat aici ce înseamnă sănătos) și-a comandat o porție de coaste.

Pe lângă asta am mai luat o porție de cartofi dulci (da, tot Buburuza), o apă plată, un sos Siracha, 3 pahare de vin (scuze, Buburuza era obosită de la atâta mâncare 😛 ) și un lava cake (da, Buburuza cu ciocolata ei).

Toate astea au costat 139,20 lei (cu tot cu ambalaj, pentru că nu-i așa, dacă îți comanzi cât pentru 10 persoane, restul iei acasă la pachet. Am mai mâncat încă o zi din ce am dus acasă. 

Concurs: câștigă o masă în doi la Blend. Brews & Bites

Pentru că nimic nu trebuie să credeți pe cuvânt, am vorbit cu oamenii de la Blend. Brews & Bites și vă propunem un buget de 150 lei pentru o masă în doi.

Tot ce aveți de făcut este să-mi spuneți, printr-un comentariu la aceast articol, până în data de 02 decembrie 2018, cu cine vreți să mergeți să mâncați și care e preparatul pe care vreți să-l testați.

Evident că după ce experimentați trebuie să scrieți o recenzie, așa cum am explicat aici


Blend. Brews&Bites este locul unde berile artizanale se îmbină perfect cu un burger, niște costițe sau un bagel autentic american. Având în portofoliu peste 70 sortimente de bere, dintre care multe artizanale, Blend dorește să fie un punct de referință pentru iubitorii de beri cu arome intense și gusturi autentice. 

Ingredientele folosite pentru prepararea mâncării sunt mereu proaspete și niciodată congelate, lucru valabil inclusiv pentru carnea de burgeri.

Blend. Brews&Bites
Strada Piezișă 8, Cluj-Napoca
Instagram | Facebook | Info & rezervări: 0770 552 957


13 comments
  1. Daca e vorba de Piezisa, trebuie sa ma duc cu iubitul meu…in amintirea studentiei din caminul 16 si clar ne luam niste beri asortate cu o rata, o costita….ce merge 🙂

  2. Wow. M-as bucura enorm sa am placerea de a ma bucura de o portie de burgee succulent sau de o portie de ribs zdravene,langa o bere spumoasa artizanala care ar completa masa. As dori sa impart aceasta invitatie cu prietena mea care impartaseste aceeasi iubire si pasiune pentru mancare si care s-ar bucura alaturi de mine de invitatia la masa. #foodie ❤️

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Electric Castle 2019 - primul val de artiști: Florence + theMachine, 30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon.

Electric Castle 2019 – primul val de artiști: Florence + theMachine, 30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon.

Next Post
Workshop Instagram @ Storia Cluj

Câteva cuvinte după Workshop-ul de Instagram de la Storia susținut de @Adelicious

Related Posts