fbpx

Marea detoxifiere …

Ma, sa o luam cu inceputu’ , omu’ inca de pe vremea serpelui, inainte sa muste din mar, traia in armonie cu tat felu’ de animale comestibile gen: gaini, iepuri, vitei, porci … etc. No’ dupa ce or mancat ei ce’or mancat, dupa ce or ajuns ei in pacat, inainte sa vina … cine trebuia sa vina, se baga in gura tat ce misca sau nu pa pamant.

No, vazand cele ce se intamplau pa pamant, ministru’ sanatatii peste tati crestinii, l’o trimis pe Moise sa faca un pic de teasing, sa ii pregatesaca pe pacatosi pentru venirea celui dintai nutrutionist. No’ si din cauza ca o vazut ca oamenii, crestini de buna credinta nu asculta, si nu vor sa inteleaga ca daca manca numa carne grasa, numa colesterol tat anu’ o sa moara de tineri (ceea ce nu e asa de grav) sau o sa ajunga ei niste baloane de grasime care nu mai sunt in stare sa se deplaseze pe aceste taramuri minunate … no’ vazand ca li se rupe de aceast sfat dat total gratuit, si numa’ din dragoste, cativa din apropiatii lui, s’or gandit sa inventeze o regula … o lege, ce mai … si or numit’o … post, nu articol ma, e in romana … post, a postii.

No bun, si acum, dupa doua mii de ani, de respectat cat de cat aceasta regula, minunatu’ de crestin, o uitat ce inseamna postu’ (trec peste faptu ca post nu inseamna sa fi cu aia tata zaua in gura, si seara sa zici: plm ce foame mi’ … ii greu in post in plm! …no’ trec peste postu’ spiritual, nu va spun decat de cel nutritional) … si anume o mare detoxifiere … si de ce zic asta? Api, ieri, alataieri am fo’ si io’ ca tat omu’n magazin, si am dat peste raftu de post, si avem asa: oua, lapte, salam, chiftele, smantana, cascaval, rosii, castraveti, pepsi, mere, pepene, inghetata, sarmale, pui la rotisor, etc … tate, da tate din soia!

No’ ce vreau sa va spun draji crestini practicanti de detoxifiere o data, de doua ori pe an, e sa luati in considerare ca daca va indopati cu soia tata ziua, nu o sa mai aveti parte detoxifiere … ci o sa fie asa … o chestie de ochii lumii!


9 comments
  1. @ela e o vorba: consumati cu moderatie.
    Oricum ideea de baza (a articolului) e ca prinpost se vrea sa mai facem o cura de detoxifiere … acum daca tat bagam in noi chestii modificate genetic … nu am nimic impotriva la soia (si eu consum)…dar dupa cum spuneam cu moderatie … 😉

  2. Pingback: avemblog.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Marti 13

Next Post

Necunoscut

Related Posts