fbpx

Luni … dupa Craciun

Ma, sfarsitu’ asta de saptamana o fost unu fenomenal, din punct de vedere spiritual … cel putin pentru mine.

De ce?… Pai in primu’ rand pentru ca o venit tat falimionu’ de la Baia de Aries, in Cluj, si s’o caza care cumo putut pa la ce coptil o avut o camera libera … asadar ne-am reunit!

Vineri seara, ca niste adevarti traditionalisti, ne-am pornit la colindat pa la neamuri … ca doar asa cer strabunii! …Amu daca te intrebi ca de ce nu am stat acasa sa primesc colindatorii, de ce am armat in ajunu’ craciunului, api’  io am stat acasa pana pe la opt fara ceva sa primesc colindatori, da nu or aparut la usa decat cativa albastrii, si la aia nu le-am dat drumu’ … dar, a 2-a zi, pa la amiazi, or’ aparut la noi acasa colindatori.

Una peste alta, am avut parte de cel mai frumos Craciun din viata mea … daca era si zapada, cu siguranta ca spiritul de sarbatoare ar fi fost amplificat de culoare alba … dar, cu toate acestea, mirosul de brad din casa, alaturi de intreg familionul pe fondul colindelor si a chicotelilor minunatilor mei nepoti, au facut ca acest Craciun sa fie unul deosebit.

glob craciun

Voi cum vedeti Craciunul ideal?


6 comments
  1. Anul acesta Craciunul a fost putin mai trist, dar am incercat sa pastrez o parte din aroma lui. Am impodobit doi brazi, unul in casa unul in curte, Mos Craciun a lasat cadouri sub brad, am reunit familia la cina din ajun, dar nu am colindat, doar la anul. 🙁
    Craciunul ideal este cel in familie!

  2. Craciunul ideal- trebuie sa fie cu familia si cei dragi colindand langa un bradut de sub care sa iasa la iveala multe cadouri lasate de Mos Craciun( bradul tb sa fie natural cu mirosul specific de craciun) – decorat cu cat mai multe ornamente rosii; exact cum a fost anul acesta, de fapt 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Primesc colindatori!

Next Post

Binecuvantare si blestem

Related Posts