fbpx

Binecuvantare si blestem

Cu toata tehnologia din ziua de azi, cu toate gadgeturile aparute, de la ceasuri cu proiectie a orei pe tavan, pana la nave spatiale care iti prepara cafeaua de dimineata, avem in zilele noastre un conglomerat de “ajutoare”

De departe, cel mai cel, hal mai hal, o da, cel mai o da, este functia … pe care o gasesti pe toate telefonale de doi lei si nu numai … nimunata functie snooze!

Ii clar cea mai bestiala functie inventata de om, de la inventia rotii incoace … nici nu incape indoiala … e o functie, care este folosita de catre tati, da tati utilizatorii alarmelor (indiferent ca alarma e pusa la un ceas de diamant, la un telefon, sau ai un negru mic care vine sa te trezeasca) … tati o folosim.

Si o folosim de cand eram coptii la mamele noastre acasa … dimineata, cand veneau parintii sa ne trezeasca le spuneam ca mai stam cinci minute … dupa ce am crescut, si am avut propriul nostru desteptator, l-am reglat si pe ala sa sune peste cinci minute.

Asa de raspandita o ajuns functia asta de snooze, incat face parte din viata noastra de zi cu zi… e ca un membru al familiei …

De unde acest blestem … ca doar numa bine ne face? … ei, daca intarziem … pe cine dam fina… nu pe proasta functionare a snooz’ului …

BTW … azi mi s’o stricat snoozu’ … dupa ce l-am folosit de la ora 7 dimineata pana la 8 si 10… nu o mai sunat, si m-am trezit abia la 8 jumate… poate ca nu o mai sunat ca in loc de snooze l-am oprit… oricum… functia ii de vina!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. buburuza says:

    scoate-te, scoate-te 😛

  2. dezaxata says:

    hauzi mosule? dar functia metabolismului reglat n-ai? invata-te sa te trezesti fara sonerie…ii cel mai sanatos ceas aiesta.

  1. December 28, 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Alex Bartis, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: Binecuvantare si blestem http://goo.gl/fb/T3yAu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.