fbpx

Lucruri simple

Suntem inconjurati de lururi simple … viata noastra, este un conglomerat de lucruri simple … pe care, incetu’ cu incetu’, cotidianu’ nostru, din ce in ce mai aglomerat, ne face sa le trecem, din pacate, cu vederea … considerandu’le nu doar ceva normal, ci de’a dreptu’ banal!

Pornind de la besina trasa de un pacient in camera de ATI si terminand cu un superb peisaj, pe care ochiu’ obosit nu il mai vede, toate aceste lucruri simple … ne compun viata de zi cu zi.

Zilele astea, am cunoscut un super … super om, care nu facea altceva decat sa’si traiasca fiecare zi, ca si cum ar fi ultima lui zi din viata .. se bucura de fiecare lucru’ …incepand de la un raset de beblus, si terminand cu sunetu’ enervant a unei besini, el nu face altceva decat sa se bucure de viata.

Sigur, am vazut in filme, am citit in carti … chiar cand am avut noi probleme, si ni s’au spus aceste lucruri .. DAR, cand vezi un om ca traieste dupa aceste regului … cand vezi un om care se bucura de ORICE lucru’ … cand vezi un om din care da optimismu’ afara … un om care te umple de speranta … e altceva!

Am sa va rog, sa faceti un exercitiu pe aceasta tema … incercati sa va bucurati … de viata!

Si, daca va ganditi ca respectiva persoana are ceva boala, daca va ganditi ca e pe moarte … am sa va dezamagesc … e o persoana obisnuita, care traieste in cotidianu’ nostru’ … diferenta dintre noi, ma rog mine si el, este ca el … TRAIESTE fiecare clipa!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

1 Response

  1. Oamenii ar trebui să preţuiască ceea ce au, şi să se bucure, dar ei se uită mereu în “curtea vecinului” şi din invidie uită să vadă ce au în propria curte!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.