fbpx

Dimineata pe stomacul gol

Ma, de ceva vreme incoace, ma intereseaza din ce in ce mai tare subiectul mancare eco, obiceiuri sanatoase, chestii naturiste care te ajuta in viata de zi cu zi … bla bla bla etc, si alte subiecte pe acest gen!

No’ bun, si normal ca daca ma intereseaza, incep sa ciulesc urechile peste tot … poate, poate mai aud ceva teorie interesanta …

Nu stiu in ce masura acest subiect a prezentat interes pentru voi, in schimb pot sa va spun ca io am constatat o chestie.

Indiferent pe cine intrebi, indiferent ca vorbesti cu un doctor, cu un batran de la sat, cu un vraci, cu un saman, cu un om simplu de pe strada …. toti o sa-ti spuna ca pentru problema ics, e bine sa faci igrec chestie, dimineata pe stomacu gol!

E foarte sanatos sa bei un pahar de apa dimineata pe stomacul gol, e bine sa manci o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol, e bine sa manci un fruct dimineata pe stomacul gol, e bine sa bei o lingura de ulei de masline dimineata pe stomacul gol, e bine sa manci o lingurita de polen dimineata pe stomacul gol, e bine sa bei un pahar de apa calduta cu lamaie dimineata pe stomacul gol, plm si medicamentele e bine sa le iei dimineata pe stomacul gol … si culmea, sa nu mananci nimic 30 de minute dupa!stomacul_gol

Singura mea problema e:

Cum drac sa fac toate astea … dimineata pe stomacul gol?


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce faci de 1 Decembrie?

Next Post

Felicitare de Craciun, catre bunici

Related Posts