fbpx
Techsylvania

Un startup din Europa de Est va avea șansa să-și expună proiectul la Techsylvania 2017

Mai este o lună până la Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație din Estul Europei, eveniment care va avea loc anul acesta la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, între 17 și 20 Iunie. Pentru această ediție, organizatorii au pregătit o nouă surpriză pentru antreprenori, intitulată Techsylvania Startups Showcase.

Rezervă-ți locul Techsylvania – cel mai influent eveniment de tehnologie din Europa de Est, folosind codul DanCiuleaTech și vei primi 15% discount!

Startups Showcase este o campanie, dar totodată și o platformă, prin care organizatorii își doresc să ofere startup, local sau internațional, șansa de a-și expune produsele în timpul evenimentului si de a cunoaște îndeaproape speakerii, partenerii și invitații, în timpul prânzului dar și la cina oficială Techsylvania. Startup-urile sunt așteptate să se înscrie până la data de 1 iunie , completând acest formular.  Mai multe detalii pot fi gasite aici, iar câștigătorii vor fi anunțați între 6 și 8 iunie 2017.

Desigur, Startups Showcase este doar o mică parte din ceea ce vor experimenta participanții la cea de-a 4-a ediție a evenimentului. În timpul hackathon-ului, care va avea loc în primele două zile ale evenimentului, participanții un nou tip de aplicații, și anume chatbots.

În timpul conferinței, pe scenă vor fi prezenți fondatori și manageri din companii precum: Shahar Nechmad, co-fondator și CTO la Novus Summit & Credit Stacks, Sal Dhanani, co-fondator și co-președinte la Telenav. De asemenea, și experți tehnici precum Alison Lowndes, AI DevRel la NVIDIA, dar și Chad Fowler, Ruby guru și Divisional CTO la Microsoft, și mulți alții.

via GIPHY


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
GhibStock 2017

Festivalul din curtea școlii, Ghibstock. Ediția #LaDublu

Next Post

Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, începe de Ziua Copilului, la Cluj.

Related Posts